123edu.ro participa la a doua editie a targului KidsEducation

BUCURESTI - 23 septembrie 2014

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Internet, Cursuri

In perioada 4-5 octombrie 2014 123edu.ro este participant al targului KidsEducation, primul targ din tara care reuneste cele mai bune oferte educationale pentru copii.

123edu.ro participant la targul Kids Education

Ii ajutam pe copii sa invete bine!

123edu.ro

Pe langa standurile scolilor, gradinitelor, editurilor de carti pentru copii si alti expozanti care ofera cursuri si produse destinate educarii copiilor se va gasi si standul nostru.

Alaturi de noi vizitatorii vor putea testa gratuit aplicatia 123edu.ro oferind posibilitatea tuturor celor interesati sa cunoasca beneficiile acestei platforme educationale.

123edu.ro este o aplicatie pentru copii, in prezent adresandu-se copiilor din clasele primare. 123edu.ro este ajutorul de care au nevoie copiii care au nevoie de exercitiu suplimentar pentru a intelege mai usor materia de matematica sau limba romana.

Incepand cu exercitii pentru clasa pregatitoare copiii vor gasi un mediu atractiv si interactiv de lucru.Raspunsul imediat pe care il primeste copilul pe masura ce lucreaza ii confera siguranta si incredere, dar il si ambitioneaza sa lucreze si sa nu abandoneze in cazul unor raspunsuri gresite.

La finalul testului copilul descopera o parte dintr-un puzzle, dar nu in orice conditii. El trebuie sa obtina un rezultat bun si sa raspunda corect la peste 70% din intrebari.

Creat pentru copii, dar si pentru parinti si profesori care pot crea singuri exercitii, fie prin intermediul aplicatiei fie prin teste personalizate, 123edu.ro doreste sa intre in casele tuturor copiilor care au nevoie de o crestere a performantei.

Va asteptam la standul nostru unde se pot castiga abonamente gratuite, prin tragerea lozului castigator, dar si mici cadouri de la noi.

Targul KidsEducation se desfasoara in perioada 4-5 octombrie la Palatul Copiilor din Bucuresti. Program de vizitare 10:00 - 18:00, intrarea libera.

Despre 123edu

Eximart Serv SRL creaza platforma educationala 123edu.ro care, in prezent se adreseaza copiilor cu probleme de intelegere a matematicii sau a limbii romane din clasele primare. Aflata intr-o continua dezvoltare, 123edu.ro isi doreste sa devina un aliat al copilului, un prieten care il ajuta sa invete bine la scoala.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/123edu/123edu-ro-participa-la-a-doua-editie-a-targului-kidseducation