TOC TOC, o comedie sarita de pe fix, din octombrie in exclusivitate la Grand Cinema&More

BUCURESTI - 7 octombrie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Piesa frantuzeasca cu cele mai multe vizionari la nivel mondial din ultimii ani, ajunge in sfarsit si in Romania
Ricard Reguant , regizorul catalan care a montat primul musical de tip Broadway din Romania, Muzicalul Chicago, revine la Bucuresti pentru a transforma TOC TOC (www.TocToc.ro), o comedie irezistibila a secolului XXI, intr-un clasic contemporan in care poantele se succed una dupa alta intr-un ritm tot mai alert si in care se rade in hohote de la inceput si pana la sfarsit! Spectacolul are premiera pe 18 octombrie 2014 si se se va juca, in exclusivitate, in Romania, la Grand Cinema &More din Baneasa Shopping City, fiind inclus in stagiunea culturala 2014/2015.

Afis TocToc

Partea distractiva si originala este ca spectacolul isi mentine perfect dinamismul, fara sa aiba timpi morti, folosind hazul unor personaje destul de bizare, fiecare posesor al unei manii semi-nebunesti, personaje care ajung sa ii induioseze pe spectatori pe masura ce piesa curge iar ei se lasa incet-incet descoperiti, in mod deschis, pe scena.

Ricard Reguant - regizorul TocToc

Ricard Reguant, regizorul catalan care a montat primul musical de tip Broadway din Romania, Muzicalul Chicago, revine la Bucuresti pentru a transforma TOC TOC (www.TocToc.ro), o comedie irezistibila a secolului XXI, intr-un clasic contemporan in care poantele se succed una dupa alta intr-un ritm tot mai alert si in care se rade in hohote de la inceput si pana la sfarsit!  Spectacolul are premiera pe 18 octombrie 2014 si se se va juca, in exclusivitate, in Romania, la Grand Cinema&More din Baneasa Shopping City, fiind inclus in stagiunea culturala 2014/2015.

Ce legatura poate sa existe intre o maniaca a curateniei, un taximetrist obsedat de calcule, un tanar care se deplaseaza sarind de pe o piesa de mobilier pe alta, o fanatica a controlului, o tanara ce repeta fiecare fraza de doua ori si un individ care are iesiri verbale si gesturi bruste?

Povestea celor sase pacienti cu tulburari obsesiv-compulsive (TOC) care organizeaza o sesiune ad-hoc de terapie in grup in sala de asteptare a unui psihiatru renumit, care se pare ca nu mai ajunge la cabinet, a starnit hohote nebune de ras in randul a milioane de spectatori pe tot Globul si a generat rectii entuziaste in presa de pretutindeni.

Imediat dupa premiera din 2005 de la Paris, Elle titra “Comedia anului! Laurent Baffie semneaza o comedie irezistibila si foarte bine structurata” , iar  Le Parisien scria "Toc Toc se prezinta ca una dintre cele mai amuzante piese ale anului. Baffie a reusit o lucrare impecabila”.

Pariscope a prezentat-o ca pe o “comedie foarte amuzanta cu o pirueta finala neasteptata”, iar Journal de Dimanche ca pe o “comedie plina de viata care departe a de fi triviala, ne da o lectie de toleranta si umanitate” .

In Venezuela, Diverso Magazine o descrie ca pe “O comedie la care publicul nu se opreste din ras!”

Din distributia montarii din Romania  fac parte: Andrei Duban , Anca Turcasiu , Mihai Gruia Sandu , Andreea Samson , Monica Ciuta,  Doina Antohi, Andrei Mateiu, Victor Bucur, Cristian Mitescu si Daniel Burcea.

Spectacolul este organizat de compania 2Think Marketing , iar producatorul executiv al TOC TOC, Mihaela Popescu , este acelasi producator executiv cu care Grand Cinema&More a colaborat si la comedia Boeing Boeing, un proiect de succes, cu mare priza la public, care s-a jucat timp de 2 ani in sala Epika din aceeasi locatie. In acelasi timp, Mihaela Popescu a avut o colaborare frumoasa in trecut si cu regizorul spaniol al piesei, Ricard Reguant, in cadrul primului spectacol regizat de acesta in Romania – Muzicalul Chicago. Proiectul TOC TOC aduce impreuna, de fapt, mai multi membri ai Echipei Muzicalului Chicago. Astfel, Andrei Duban, Anca Turcasiu si Victor Bucur sunt si ei tot la a doua colaborare cu regizorul catalan.

Traducerea piesei a fost realizata de catre Irina Margareta Nistor, iar scenografia este semnata de una dintre cele mai talentate scenografe din noua generatie, Ioana Pashca.

Un alt punct forte al spectacolului, este ca piesa beneficiaza si de experienta si de ideile creative ale unui al doilea regizor - in afara de rolul interpretat in piesa, Mihai Gruia Sandu joaca un rol si in echipa creativa a proiectului, cel de regizor secund.

Premiera spectacolului va avea loc sambata, 18 octombrie la ora 19.

Biletele s-au pus in vanzare la casa de bilete VIP din cadrul Grand Cinema &More si online. Mai multe detalii se regasesc pe site-ul oficial al spectacolului, www.TocToc.ro, pe pagina oficiala de Facebook www.Facebook.com/TocTocRomania.

TOC TOC este un spectacol recomandat de Magic FM.

Partenerii media ai spectacolului sunt: Revistele Ioana, Femeia, Femeia de Azi, Cosmopolitan, Sapte Seri si Comunicatedepresa.ro.

Productia spectacolului a fost una foarte complexa si a putut fi realizata datorita sprijinului important al unor parteneri de nadejde: ClassLiving, Hotelul Pullman, Happy Tour, XT Deco, Cumpana, Utok.

Informatii despre Grand Cinema &More

Stagiunea culturala 2014-2015 a Grand Cinema & More cuprinde atat spectacole de opera, balet si teatru sau teatru pentru copii, cat si spectacole de improvizatie si evenimente speciale. Grand Cinema & More continua sa ofere publicului o experienta culturala alternativa, care impune un nou standard in ceea ce priveste divertismentul din oferta centrului comercial Baneasa Shopping City. Mai multe detalii despre stagiunea culturala de la Grand Cinema & More pot fi gasite pe www.grandentertainment.ro

Despre Eventorium

Informatii despre 2Think Marketing
2Think Marketing este o companie de consultanta in afaceri si organizare de evenimente care, pe langa un numar impresionant de proiecte de marketing digital in domenii variate precum HORECA, turism, consultanta sau retail, are in portofoliu si proiecte de amploare in mediul offline precum:
- Campania de lansare a fan clubului oficial F.C. Barcelona in Romania, un eveniment intens mediatizat la care au participat peste 3.000 de persoane pe plaja din Costinesti
- Evenimentul de lansare a francizei ViscaBar in Romania
- Evenimentul “Intalneste-ti Campionii” – Intalnirea de socializare (urmata de o sesiune de autografe si party) a Nationalei Artistilor Fotbalisti, castigatori ai Cupei Mondiale ArtFootball 2014, cu fanii in Ploiesti
- Evenimentul expo-educational international de franciza FranchiWorld
2Think Marketing este condusa de David Santos, un antreprenor spaniol cu o vasta experienta in campanii de comunicare si expansiune a afacerii in sistem de franciza, printre proiectele coordonate de el numarandu-se si procesul de rebranding al companiei Amena in Orange pe teritoriul Spaniei. De asemenea, David Santos este specializat in tehnici de vanzari motivationale, participand in calitate de trainer la cursuri in acest domeniu atat in Spania cat si in Romania.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/2think-marketing/toc-toc-o-comedie-sarita-de-pe-fix-din-octombrie-in-exclusivitate-la-grand-cinema-more