CURS LIMBA ENGLEZA CONVERSATIONALA “Let's talk about English!”

BUCURESTI - 29 septembrie 2011

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Intrucat dobandirea notiunilor de vocabular si a structurilor gramaticale reprezinta primul pas in invatarea unei limbi straine, venim in intampinarea cursantilor cu un curs de conversatie destinat tuturor celor care doresc dezvoltarea competentelor conversationale in limba engleza. Cursul este structurat pe module, iar temele abordate pot fi aplicate in viata de zi cu zi, fiind destinat persoanelor care au cunostinte medii de limba engleza. Inaintea inceperii cursului se va sustine un test gratuit de plasare.
Grupele sunt formate din maxim 10 cursanti.

CURS LIMBA ENGLEZA CONVERSATIONALA “Let's talk about English!”

Structura orelor de curs : fiecare modul contine 20 de ore de curs, din care cea mai mare parte din activitatea de curs (80-90%) o reprezinta conversatia in limba engleza. Cursul este interactiv, cu exercitii de conversatie de grup. Temele dezbatute sunt de interes general, dar se pot aborda si teme propuse de cursanti in limita timpului alocat fiecarei ore de curs.    La sfarsitul modulului cursantii vor putea conversa fluent pe temele abordate si formula intrebari si raspunsuri specifice, avand un vocabular imbogatit. Pentru atingerea obiectivelor conversatiile vor avea loc in cea mai mare parte in limba engleza.    Materiale : fiecare cursant va primi materiale tiparite (texte, teste, subiecte de role play).    Temele abordate ofera participantilor prilejul de a interactiona prin conversatie. La final cursantii vor primi diplome de participare.

Despre Absolute School

ABSOLUTE SCHOOL are ca obiect de activitate organizarea de cursuri de pregatire pentru incepatori si avansati in domeniile IT, contabilitate, resurse umane, protectia muncii, limba engleza.

Cursurile noastre, prin continutul si calitatea lor, va cresc considerabil atat nivelul de pregatire cat si sansele obtinerii unui job mai bun. Valorile care ne ghideaza eforturile sunt respectul fata de clienti si lucrul bine facut la un pret extrem de avantajos. Cursurile sunt preponderent practice.

Taguri: englezacursabsoluteschool
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/absolute-school/curs-limba-engleza-conversationala-lets-talk-about-english