Ce alegem intre anvelopele de iarna si cele all season de la Anvelostar ?

Alba Iulia - 11 ianuarie 2017

Comunicat tip General in Auto

Ce alegem intre anvelopele de  iarna si cele all season de la Anvelostar ?

Sezonul rece rezoneaza de cele mai multe ori cu cuvantul provocare, mai ales atunci cand ne referim la conducatorii auto care, an de an sunt pusi in situatia de a face fata conditiilor de mediu neprielnice si schimbarilor bruste care sunt specifice acestui sezon. Pentru ca siguranta rutiera este un capitol deosebit de important, in prezentul articol ne propunem sa aducem in prim plan anvelopele de iarna si cele all season, accesorii cu care fiecare dintre noi trebuie sa ne echipam autovehiculele pentru a putea circula in conditii de maxima siguranta.

Pe piata regasim la ora actuala o diversitate de-a dreptul impresionanta de companii producatoare de anvelope , astfel ca alegerea anvelopelor potrivite a devenit pentru fiecare dintre noi o reala aventura. Cea mai simpla modalitate de a intra in posesia unor anvelope de calitate este prin intermediul magazinelor online de specialitate precum www.anvelostar.ro/anvelope/iarna.

Care este avantajul anvelopelor de iarna?

Spre deosebire de oricare alt tip de anvelopa existenta pe piata, avantajul major al pneurilor de iarna reiese din structura acestora. Cauciucurile de iarna au un numar mult mai insemnat de lamele din cauciuc, lamele care au rolul de a oferi o stabilitate si o performanta mult mai mare, chiar si in cele mai aprige conditii de mediu. Cauciucurile de iarna sunt proiectate pentru a oferi performante atat pe un carosabil pe a carui suprafata regasim zapada sau polei, precum si noroi. Mai mult decat atat, aceste cauciucuri ofera si o aderenta mult mai ridicata pe timpul sezonului rece. Trebuie retinut insa faptul ca acestea sunt total nerecomandate pe timpul verii cand aceste cauciucuri se uzeaza foarte usor.

Sunt anvelopele all season o investitie mai inteleapta decat cele de iarna?

Desi nu putem oferii un raspuns scurt si concis la aceasta intrebare, preferam sa afirmam faptul ca o astfel de investitie depinde in mare parte contextul despre care vorbim. Anvelopele all season reprezinta defapt un compromis intre cauciucurile de iarna si respectiv cele de vara. Acestea pot oferi oarecare performante in conditii meteo neprielnice, insa acestea pot face fata cu brio si temperaturilor ridicate din timpul verii. Un lucru important de retinut insa este faptul ca acestea isi pierd mult din performante daca temperaturile sunt foarte scazute sau daca pe partea carosabila se gaseste un strat gros de gheata sau zapada.

Anvelostar.ro este un magazin online in cadrul caruia regasiti o gama diversificata de anvelope de calitate pe care le puteti achizitiona la preturi complet speciale.

Despre ADA ONLINE

Agentia SEO TargetWeb - Agentie SEO full service, specializata in servicii de optimizare SEO on-page, crestere a vizibilitatii online, content marketing, growth hacking, link building, servicii de uzabilitate si optimizare a ratei de conversie si crestere naturala a vizibilitatii in retelele sociale. Agentia Target Web promoveaza cu succes peste 80 de clienti si peste 120 de site-uri. Pentru cereri de oferte si detalii despre serviciile oferite folositi numarul de telefon 0745636576

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ada-online/ce-alegem-intre-anvelopele-de-iarna-si-cele-all-season-de-la-anvelostar