A fost lansat site-ul: http://www.promotii-evenimente-online.ro

BUCURESTI - 5 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Site-ul isi propune sa ofere publicitate si promovare on-line, punand accent pe:
- informare si promovare on-line prin comunicari eficiente, concise si veridice;
- o politica stricta ( si asumata ) de confidentialitate fata de utilizatori;

*** Activitatea site-ului este bazata pe Newsletter-e de informare si promovare, transmise periodic catre companii, institutii, persoane fizice autorizate, persoane fizice, care isi vor exprima acordul de a receptiona ( prin email ) acest gen de mesaje / corespondenta.

*** Abonatii la Newsletter vor beneficia de informare on-line cu privire la promotiile, lansarile de produse si servicii, ofertele si evenimentele lansate de companii, institutii si persoane fizice autorizate, prezente pe piata romaneasca si care folosesc serviciile noastre.

*** Abonarea la newsletter este GRATUITA.

*** Informare on-line.
Abonatii la Newsletter, vor fi informati / anuntati in timp util cu privire la promotiile, lansarile de produse si servicii, ofertele si evenimentele lansate de companii, institutii si persoane fizice autorizate, prezente pe piata romaneasca si care folosesc serviciile noastre.
Promotiile, lansarile de produse si servicii, ofertele, evenimentele lansate de companii, institutii si persoane fizice autorizate sunt verificate din punct de vedere al veridicitatii.

*** Configuratia Newsletter-elor.
- Volum informatie: maxim 50 KB.
- Subiect: denumire produs, promotie, eveniment, etc. si descriere succinta.
- Emitent /ofertant: denumirea companiei, institutiei, persoanei fizice autorizate.
- Contact emitent /ofertant: link catre pagina web si /sau link transmitere email.

*** Promovare on-line.
Utilizatorii serviciului de promovare on-line vor beneficia de mediatizare prin newsletter-e a promotiilor, lansarilor de produse si servicii, ofertelor, evenimentelor pe care la au in derulare.

*** Declaratie ( asumare ) de confidentialitate.
www.promotii-evenimente-online.ro isi asuma o politica de maxima confidentialitate cu privire la datele ( de orice natura ) furnizate de utilizatorii / vizitatorii site-ului.
La aceeasi politica de confidentialitate se aliniaza atat baza noastra de date ( destinatari care si-au exprimat acceptul de a primi newsletter-ele noastre ) cat si datele puse la dispozitie de clientii nostri.

*** Abonare GRATUITA la newsletter, pe site-ul: www.promotii-evenimente-online.ro
- click pe buton-ul 'Abonare NEWSLETTER'
- click pe buton-ul 'Formular abonare'

*** Invitatie. www.promotii-evenimente-online.ro va invita sa va alaturati unei comunitati care isi doreste sa beneficieze de aceste servicii ( 'informare on-line' si 'promovare on-line' ) in conditiile receptionarii unei informatii cu o frecventa nestresanta, informatie care sa poata fi definita fara rezerve ca fiind veridica si concisa.

Despre Add PROXIM

Email: info@promotii-evenimente-online.ro
Site: http://www.promotii-evenimente-online.ro

Email: info@promotii-evenimente-online.ro