Dupa ce a incantat mii de oameni cu muzica pe care o canta, Dina Vass a dansat in ploaie, pe plaja din Mamaia.

BUCURESTI - 8 iulie 2005

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Intorsa in Anglia, Dina a fost la un pas de a se urca in unul din trenurile mortii.

Dina Vass a adunat mii de oameni la concertele pe care le-a sustinut week-end-ul trecut (1-2.07.2005) in tara noastra. La Arad, pe Strand Neptun, aproximativ 5000 de oameni au aplaudat entuziasti recitalul pe care englezoaica l-a oferit, iar in cluburile No Name (Timisoara) si XXI (Mamaia), multimea s-a distrat pana in zori.

Se pare ca, de fiecare data cand vine in Romania, Dina reuseste sa ne surprinda foarte placut. Aflata incognito la o terasa din Mamaia, diva nu a reusit sa scape neremarcata. Si asta nu neaparat din cauza ca a devenit foarte populara si in Romania, ci datorita faptului ca muzica pe care o canta, precum si atitudinea ei exploziva au iscat instant o super petrecere pe plaja. La vederea nisipului, Dina si-a aruncat incaltamintea din picioare si a inceput sa cante si sa danseze pe plaja, invitandu-i pe cei prezenti acolo alaturi de ea. Distractia a continuat chiar si in ploaia torentiala care a cazut timp de aproape o ora.

LIBERATION este titlul albumului Dinei Vass… LIBERATION este sentimentul pe care muzica ei ti-l inspira…. LIBERATION a fost starea generala a oamenilor care au dansat in ploaie, pe plaja din Mamaia, alaturi de Dina.

Ieri 07.07.2005, in Londra, Dina a fost la un pas de a se urca in unul din metrourile mortii. Suntem fericiti ca nu a facut-o si ca acum, multumita lui Dumnezeu, se afla printre noi.

Despre Adior Group

Încă din 1992 ADIOR s-a impus pe piaţa românească drept una dintre cele mai mari companii producătoare şi importatoare de casete audio.
Pasiunea soţilor Pincovici pentru muzică a făcut ca în 2002 ADIOR să devină şi casă de discuri. ADIOR a adunat în portifoliul propriu nume ca: Gaz pe Foc, Datina, D′La Vegas, Paul Panait, Esperanza, Danger.
În 2004, artista de renume internaţional Dina Vass a ales să semneze un contract de licenţiere şi impresariere cu ADIOR. Colaborarea dintre Dina Vass şi ADIOR a debutat cu lansarea, la sfârşitul anului trecut, a single-ului Wating for You, single aflat în topurile radio.
Marea surpriză muzicală a noului an este albumul LIBERATION, lansat pe 21 februarie, in Romania, peste o luna albumul urmand sa fie lansat si in Europa.
LIBERATION se anunţă a fi unul dintre cele mai bune proiecte ale anului 2005.
Pentru informatii aditionale si interviuri cu Dina Vass va stau la dispozitie la datele de contact de mai jos.

O zi buna,

Raluca Catana
fax. 322 57 24mobil 0740577718
www.adior.ro