Lansare AdNet TV - serviciu IPTV de televiziune digitala

Locul desfasurarii: SKY BAR

Organizator: AdNet Telecom

IPTV prin AdNet TV – un nou concept de televiziune digitala, introdus de AdNet Telecom

Incepand cu luna martie a acestui an, AdNet Telecom lanseaza AdNet TV, serviciul de televiziune interactiva ce aduce publicului orice continut multimedia dorit prin intermediul conexiunii la Internet.

Evenimentul de lansare va avea loc pe 23 martie, la Sky Bar, si va oferi posibilitatea testarii acestui serviciu revolutionar. In cadrul evenimentului se vor oferi  informatii referitoare la unicitatea si evolutia seviciului  precum si previziunile AdNet TV cu privire la viitorul IPTV in Romania.

Despre ADNET MARKET MEDIA

AdNet Telecom este un furnizor de servicii de telecomunicatii ce ofera inovatie si încredere pe piata de telecomunicatii din România. Serviciile oferite constau în: acces la internet de calitate superioara si pe scara larga, servicii de voce si multimedia, videoconferinte. În plus, AdNet Telecom opereaza propriul data center si dezvolta un program de relatii cu clientii îmbunatatit continuu, menit sa satisfaca nevoile de comunicatii ale clientilor sai.

Confirmare pana la data: 23 martie 2011

Participare: Numai pe baza de invitatie

Sponsori eveniment:
  • AdNet Telecom AdNet Telecom