Workshop GRATUIT – Cum sa elimini povara curateniei casei si sa fii eficient?

BUCURESTI - 15 noiembrie 2018

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Sanatate, Sport, Tehnologie

Live site

Adria Grup - De 16 ani, in fiecare zi!

Workshop Curatenie

Workshop GRATUIT – Cum sa elimini povara curateniei casei si sa fii eficient?

Adria Grup, companie cu 16 ani de experienta in domeniul curateniei, va invita la seria de workshop-uri educationale GRATUITE pe care le organizeaza sub titulatura “Cultura serviciilor superioare”.

De ce sa te inscrii si sa participi la aceste workshop-uri?

Pentru ca poti afla GRATUIT informatii utile pentru desfasurarea curateniei in propria-ti casa, despre abordari, tehnologii sau solutii de curatare noi, inovative, mici trucuri prin care poti obtine rezultate rapide in curatenie si descoperi cat de usor poate fi sa mentii locuinta curata, printr-o organizare eficienta a procesului de curatenie.

Prima sesiune - Cum sa elimini povara curateniei casei si sa fii eficient?

Workshop-ul este GRATUIT si se va desfasura in perioada 20-28 noiembrie 2018 si are ca obiect prezentarea modului de organizare si desfasurare a curateniei generale in prag de sarbatori.

Prezentarile vor fi sustinute de persoane din conducerea companiei Adria Grup, fiecare dintre acestea avand experienta de peste 15 ani in domeniul curateniei.

Inscrierea se poate face pe site-ul companiei: https://www.adriagrup.ro/formular-inregistrare/.

Unde va avea loc workshop-ul?

Loc de desfasurare: str. Iacob Felix, nr 55, etaj 1, sala 004, in intervalul orar 18.00 – 19.30.

Mijloace de transport: metrou P-ta Victoriei, autobuze: 182, 300, 205, tramvaie: 1, 10, 34, 46.

Despre ADRIA GRUP

Adria Grup este o companie cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2002, cu un numar de 100 de angajati, care acopera o paleta larga de activitati din sfera prestarilor de servicii: servicii de curatenie si vanzare produse de curatenie, mentenanta si intretinere cladiri, amenajari interioare, livrare fructe la birou, protocol si organizare evenimente, training operatori de curatenie.
Proactivi, actionam intotdeauna cu onestitate si transparenta pentru a construi relatii de incredere cu partenerii nostri si incercam de fiecare data sa le depasim asteptarile.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adria-grup/workshop-gratuit-cum-sa-elimini-povara-curateniei-casei-si-sa-fii-eficient