Agentia de turism VAVIS lanseaza noul site www.vavis.ro

BUCURESTI - 29 mai 2007

Comunicat tip General in Turism

Agentia de turism VAVIS va invita sa vizitati noul site www.vavis.ro.
Profesionalismul, seriozitatea, accesibilitatea si oferta diversificata sunt caracteristicile noului site, prin care se doreste atat facilitarea obtinerii informatiilor cat si o prezentare cat mai clara si concisa a ofertelor noastre.

Infiintata in anul 1996, acreditata IATA si membra ANAT, VAVIS este agentie de turism turoperatoare, care pune la dispozitia clientilor sai toata gama de servicii pentru turismul intern si international. Obiectul nostru principal de activitate este realizarea de programe si pachete de servicii turistice, solutii personalizate, adaptate programului, stilului si bugetului dumneavoastra: puteti calatori oriunde si oricum doriti, solutia (speram cea optima) v-o oferim noi. Pentru deplasari in interes profesional, pentru relaxare, sau, de ce nu, pentru o imbinare a lor, va punem la dispozitie o oferta variata si complexa de servicii turistice:

- cazare in hoteluri selectate pentru a va oferi un confort optim
- bilete de avion pe curse de linie si low cost
- organizare charter
- rent-a-car
- asigurare medicala de calatorie
- transferuri de la / la aeroport
- organizare de excursii de grup sau inscrierea in excursii de grup organizate de colaboratorii nostri.
- asistenta din partea agentilor nostri din momentul cumpararii pina in momentul incheierii efective a serviciului turistic .
- servicii de consultanta pentru realizarea oricarui tip de program turistic.

Pentru toate aceste servicii oferim tarife speciale si tarife negociate.

In cadrul colaborarii cu agentia noastra beneficiati de aceleasi conditii si avantaje oferite prin programele de fidelitate ale companiilor aeriene si lanturilor hoteliere.

Despre Agentia de turism VAVIS SRL

Experienta indelungata si profesionalismul echipei noastre vor concura, cu siguranta, la realizarea unor solutii optime pentru deplasarile dumneavoastra.

Agentia de turism VAVIS
Calea Floreasca 91-97
Bucuresti, 014455
Tel: + 40 21 318 22 16