Zapp a castigat IT&C Bowling Cup 2007 si merge mai departe alaturi de Asesoft Distribution si Microsoft pentru trofeul Echipa Anului

BUCURESTI - 23 februarie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Vodafone, Zapp, Microsoft, UTI Systems, certSIGN, Fasma, MediaSat, Sistec SBsol, Romsym Data, Dial Telecom, Alsys Data, Asesoft Distribution, AccessNet Idilis, E-Licitatie, Document au fost companiile care au concurat aseara pentru cupa la bowling a domeniului. Zapp a fost castigatorul trofeului, urmat de Asesoft Distribution si Microsoft pe locurile 2 si 3.

A doua editie a IT&C Bowling Cup a adus pe pistele de bowling foarte multi actori importanti ai scenei IT&C romanesti. Competitia de bowling a scos la iveala un domeniu efervescent si unit. Jucatorii au fost sustinuti de colegii de serviciu care au venit in numar mare sa aplaude si sa scandeze numele echipei care reprezenta compania. O astfel de atitudine cinsteste reputatia domeniului si explica motivul pentru care IT&C-ul are un ritm de crestere impresionant. Este clar: IT&C-ul stie sa lucreze in echipa. Din convingerea ca in cadrul unei companii orice reusita se datoreaza in mare masura echipei, Fara Cravata va alege din 2007 Echipa Anului.
IT&C Bowling Cup a fost un eveniment marca Fara Cravata sustinut de Cotidianul, Radio Guerrilla, Comunicatedepresa.ro, Cariere, PC Magazine, Webvertise si Canon. Cotidianul a oferit castigatorilor colectia completa de carti Cotidianul iar Fara Cravata a contribuit cu un premiu surpriza, un concept nou pe piata romaneasca de entertainment.

Despre Agentia Palette

IT&C Bowling Cup este un eveniment Fara Cravata (divizie a Palette Advertising) si va fi urmat de Adbowling Cup, Lawyers Bowling Cup, Auto Bowling Cup, Farma Bowling Cup, Finance Bowling Cup si HR Bowling Cup, toate aflate la a doua editie. Toate aceste domenii vor trimite in competitia finala pentru castigarea marelui trofeului Fara Cravata, echipa anului 2007. Pentru detalii accesati site-ul oficial al evenimentelor, www.faracravata.ro.
Pentru detalii referitoare la aceste evenimente va rugam accesati www.faracravata.ro sau contactati-ne la telefon 021 411 63 91.
stefania@faracravata.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/agentia-palette/zapp-a-castigat-itc-bowling-cup-2007-si-merge-mai-departe-alaturi-de-asesoft-distribution-si-microsoft-pentru-trofeul-echipa-anului