Proiecte.biz – o premiera pe piata imobiliara

BUCURESTI - 23 iulie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

AgentieNET a lansat un nou site, intregindu-si astfel portofoliul de servicii. Acesta este dedicat promovarii online a proiectelor imobiliare noi incadrate pe segmentul rezidential si comercial. Este vorba de portalul Proiecte.biz, ce isi propune sa reuneasca toate ofertele de proiecte noi de pe piata imobiliara.

Proiecte.biz – o premiera pe piata imobiliara

Portalul vine in ajutorul persoanelor ce sunt in cautarea unei locuinte noi sau a unui spatiu comercial. Formularul de cautare existent pe site ofera posibilitatea selectarii proiectelor dupa tipul de locuinta, respectiv tipul spatiului comercial si este unicul ce permite cautari si dupa anul finalizarii. Proiectele pot fi selectate si in functie de localizare pe harta.

Pe site se regasesc toate tipurile de locuinte, de la garsoniere la proiecte de vile, si orice fel de spatii, de tip comercial, depozite sau birouri. Astfel, se adreseaza atat celor ce intentioneaza sa-si achizitioneze o locuinta intr-un ansamblu rezidential, dar si celor ce sunt in cautarea unui spatiu de tip corporate.

Proiecte.biz vine pe piata cu un concept nou, diferentiat de alte site-uri de profil si este singurul portal de oferte noi unde proiectele pot fi insotite de prezentari video.

Proiecte.biz se bucura de sustinerea site-urilor din reteaua AgentieNET - cea mai mare retea imobiliara din care fac parte, printre altele,si imobiliare.net, anunturiimobiliare.ro, bizimobiliare.ro, anunturiparticulari.ro.
Proiecte.biz sustine piata imobiliara si este prezent ca partener media la toate evenimentele de profil anuntate in aceasta toamna: Targul Imobilar National, Targul National Imobiliar, FinFair.

Despre Agentie.NET

Proiecte.biz este proprietatea AgentieNET, ce detine prima retea de site-uri imobiliare. Compania exista pe piata din anul 2001 si ofera solutii de management informatic si promovare imobiliara. Cel mai cunoscut produs al companiei este softul AnunturiParticulari ce consta in monitorizarea tuturor anunturilor imobiliare.

Simona Muha
Marketing Manager – Agentie.NET
0731.010.145
simona@agentie.net