O alternativa high-tech la deplasarea cotidiana: Airwheel

BUCURESTI - 18 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Airwheel (www.airwheel.com.ro) ofera o solutie practica pentru deplasarea cotidiana in orase. Monociclu (uniciclu) giroscopic cu o roata sau doua roti paralele. Ajungeti rapid la destinatie (viteza 12-15km/h, 12-40 km autonomie la o incarcare), cu acumulatori, fara efortul de a pedala. Puteti sa il luati si in metrou utilizand rucsacul. Inlocuieste cu succes, bicicleta, scuterul iar senzatia in deplasare este unica.

O alternativa high-tech la deplasarea cotidiana: Airwheel

Giro Travel Company srl a lansat in Romania vanzarile oficiale Airwheel (www.airwheel.com.ro). Airwheel este un mijloc de deplasare ecologic, electric, un vehicul ce incorporeaza ultimele tehnologii de echilibru giroscopic la deplasarea inainte-inapoi si reprezinta solutia privind deplasarea in oras pe care o oferim clientilor nostri.

Fara birocratie, fara taxe suplimentare, costuri minime: il cumperi si te deplasezi!

Despre AIRWHEEL

GIRO TRAVEL COMANY SRL s-a infiintat in 2003. Are o istorie de peste 10 ani in diverse activitati in Romania. Echipa care acum si-a propus sa dezvolte business-ul Airwheel are adunati peste 30 de ani de business. Avem in centrul atentiei Clientul si nevoile acestuia si chiar credem ca aceasta este reteta succesului.
Asa ca, pe langa scoli si pregatire si idei, ne dorim sa creem o legatura. O legatura stransa cu tine, cel care crezi in noi si produsele noastre.
Intra in Clubul Airwheel si te vei bucura, pe langa un produs deosebit, de o familie!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/airwheel/o-alternativa-high-tech-la-deplasarea-cotidiana-airwheel