Ziua Portilor Deschise la ALEXANDER HOTEL

Locul desfasurarii: Alexander Hotel, http://alexanderhotel.tv/

Organizator: Alexander Hotel

Un eveniment dedicat special pentru cei ce isi doresc organizarea nuntii sau a botezului in unul cele 5 Saloane ale Hotelului Alexander.

Va asteptam sa gustati o felie de tort, sa vizitati salile, sa vedeti hotelul si sa discutam impreuna toate detalii necesare organizarii evenimentului dumneavoastra .

Va rugam confirmati prezenta la adresa de mail:marketing@alexanderhotel.ro

Va asteptam cu mare drag!

Alexander Hotel

Despre ALEXANDER HOTEL

Cu o investitie privata de peste 60 de milioane de euro, Twin Tower Barba Center este unul dintre cele mai somptuoase centre business localizate in Pipera, cu siguranta viitorul “La Défense” al Bucurestiului.

Deschis la inceputul anului 2008, complexul hotelier ALEXANDER HOTEL***** face parte din Twin Tower Barba Center format din două imobile de birouri cu o suprafaţă totală construită de peste 60.000mp.

Complexul hotelier include un hotel de 5 stele, un hotel de 4 stele ce urmeaza a fi deschis in cursul acestui an, un Aparthotel de lux, 4 Săli de conferinţe ultra dotate, 4 sali de evenimente, 2 restaurante elegante, 2 terase, 2 restaurante-autoservire, o pizzerie şi 500 locuri de parcare păzite şi supravegheate video.

Confirmare pana la data: 22 octombrie 2011

Participare: Intrare libera