Alfa Software lanseaza o noua aplicatie: ASiS.Web

Cluj-Napoca - 25 septembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

O noua generatie de aplicatii s-a lansat zilele trecute la Cluj-Napoca. Este vorba de cel mai nou produs al companiei Alfa Software cunoscut si sub numele de ASiS.Web. “ASiS.Web este o promisiune facuta inca de anul trecut clientilor nostri si respectata in totalitate in momentul de fata. Dupa indelungi consultari cu acestia, am reusit sa ajungem la un punct comun intre realizarea tehnica, utilizarea celor mai noi tehnologii si solutionarea aspectelor semnalate de clienti.”- Dudas Gheorghe, Director Tehnic.

Alfa Software lanseaza o noua aplicatie: ASiS.Web

ASiS.Web este o solutie care foloseste terminale mobile pentru citirea codurilor de bare. Terminalul mobil are acces la o retea wireless pe care ruleaza aplicatia de tip server ASiS.AW. Aceasta aplicatie permite o evidenta mai clara a receptiilor si iesirilor de materiale din gestiune, dupa cum urmeaza:
•In cazul in care materialele sunt prevazute cu etichete de coduri de bare, acestea se scaneaza, iar datele sunt introduse automat in aplicatia ASiS.AW.
•Daca materialele nu au etichete cu coduri de bare, aplicatia va genera o eticheta cu un nou cod de bare care va fi tiparita cu o imprimanta specializata si atasata materialelor.
Aceasta aplicatie este perfect integrata cu sistemul de tip ERP ASiS, datele fiind preluate automat in/din alte aplicatii ale sistemului (de exemplu, ASiS. CG – Contabilitate si gestiune, ASiS. MF- Mijloace Fixe, etc). Generarea documentelor se realizeaza in mod automat.
Desi, recent lansata, ASiS.Web si-a gasit deja utilitatea in industria de tamplarie din aluminiu si PVC, facilitand receptia de sticla pentru cel mai mare producator de acest gen din Transilvania – S.C. Lissim Gherla S.R.L.
De asemenea, aplicatia va fi utilizata pentru comercializarea de telefoane mobile (pentru citirea codului IMEI), in industria de foraje (de catre societatea S.C. Dafora S.A. – sucursala Foraj) si in procesul de distributie si depozitare (de catre S.C. Agrirom S.R.L. Arad).

Despre Alfa Software SA

Alfa Software S.A. este o companie cu capital 100% românesc, cu sediul în Zalău şi puncte de lucru în Cluj-Napoca, Baia-Mare şi Bucureşti. Alfa Software este producătorul soluţiei informatice ASiS şi Microsoft Certified Partner.
Pentru mai multe informaţii, accesaţi pagina: www.asw.ro.

Dusa Vasile - Director Comercial
Telefon: 0730/020204
officecj@asw.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/alfa-software-sa/alfa-software-lanseaza-o-noua-aplicatie-asis-web