PARTIDUL ROMÂNIA MARE organizeaza vineri un miting si un mars de protest impotriva fraudarii alegerilor din 25 mai

BUCURESTI - 22 mai 2014

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Media / Publicitate, Politic, Social

PARTIDUL ROMÂNIA MARE ORGANIZEAZĂ VINERI UN MITING ȘI UN MARȘ DE PROTEST ÎMPOTRIVA FRAUDĂRII ALEGERILOR DIN 25 MAI

Vineri, 23 mai, începînd cu orele 13.00, Partidul România Mare va organiza în Capitală un miting şi un marş de protest împotriva scandaloasei fraude electorale pe care o pune la cale Guvernul PSD-UNPR-PC. Mitingul va începe în fața Magazinului Eva. Apoi, participanţii se vor deplasa pe traseul Magazinul Eva – Bd. Gh. Magheru – Bd. Nicolae Bălcescu – Piaţa Universităţii - Piața Rosetti, pînă la sediul Reprezentanţei Comisiei Europene în România, unde va fi înaintat un Memoriu de Protest. Toţi iubitorii de Ţară şi de Dreptate sînt aşteptaţi să participe la această amplă acţiune – un veritabil semnal de alarmă de care comunitatea internaţională e obligată să ţină seama.

Despre Alina Alupoaei

PARTIDUL ROMÂNIA MARE a fost înființat în iunie 1991 (preşedinte: Corneliu Vadim Tudor; prim-vicepreşedinte: Eugen Barbu). În 1992, PRM intră în Parlament (6 senatori şi 16 deputaţi). În 1996, PRM obține 8 senatori şi 19 deputaţi. În 2000, PRM devine a doua forţă politică - 121 de parlamentari (37 de senatori şi 84 de deputaţi), iar Vadim intră în finală. În 2004, PRM obține 21 de senatori şi 48 de deputaţi. Vadim se clasează pe poziţia a treia. La alegerile europene din 2009, PRM obține un scor dublu față de parlamentarele din 2008, trimițând 3 reprezentanți în PE.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/alina-alupoaei/partidul-romania-mare-organizeaza-vineri-un-miting-i-un-mar-de-protest-impotriva-fraudarii-alegerilor-din-25-mai