Magazinulortopedic.ro ofera fotolii rulante practice si utile persoanelor a caror mobilitate a avut de suferit

BUCURESTI - 1 noiembrie 2017

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sanatate, Tehnologie

Magazinulortopedic.ro este intotdeauna preocupat de a plasa pacientul in centrul preocuparilor sale, oferind o gama larga de produse ortopedice pentru a satisface de la cele mai simple nevoi si pana la cele mai dificile. Orice persoana careia ii sunt necesare produse ortopedice poate sa gaseasca in magazinul online o gama larga de produse, cautand in sectiuni sau direct dupa numele acestora.

magazinulortopedic.ro

magazinulortopedic.ro

Dorind sa fie intotdeauna in fruntea noilor tehnologii, echipa Magazinului Ortopedic se adapteaza in mod constant la cele mai recente cunostinte tehnice ale acestei ramuri. Gama de produse cuprinde: dispozitive de mers, dispozitive pentru baie, produse antiescare, paturi si saltele medicale, produse pentru recuperare medicala si ingrijire la domiciliu, termometre, tensiometre, nebulizatoare, umidificatoare, glucometre. Mai mult, pornind de la ideea potrivit careia mijloacele auxiliare devin din ce in ce mai importante in viata de zi cu zi a persoanelor cu mobilitate redusa, pentru a asigura un confort maxim pentru cei care doresc sa continue sa traiasca independent la domiciliu, Magazinului Ortopedic ofera o gama completa de elemente de reabilitare.

 

Intre cele mai solicitate produse pe piata de profil, se numara fotoliile rulante. Alegerea unui fotoliu rulant trebuie sa ia in considerare utilizatorul. Magazinul Ortopedic ofera scaune cu rotile pentru persoanele in varsta, persoanele cu dizabilitati, copii si pentru persoanele obeze. In functie de necesitati, se poate alege un scaun cu rotile care sa permita derularea unor activitati fizice dincolo de handicap.

 

La momentul alegerii dispozitivului in functie de handicap, apar diverse intrebari. Multe dintre acestea sunt legate de alegerea intre un carucior rulant manual si un scaun rulant electric. Scaunul trebuie sa indeplineasca asteptarile pacientului si medicului:

Sa fie confortabil: trebuie adaptat la morfologia pacientului;

Sa asigure autonomia pacientului;

Scaunul rulant trebuie sa fie usor manipulat;

Sa asigure siguranta atat in ​​interior, cat si in exterior.

 

Scaunul cu rotile manuale este cel mai solicitat in Romania. Poate fi recomandat pentru o utilizare limitata, precum si pentru utilizare permanenta. Exista mai multe modele de scaune rulante manuale: scaunul rulant manual cu sasiu rigid; scaunul cu rotile manual, pliabil, cu paranteze fixe; scaunul cu rotile manual cu pliere, demontabil. Criteriile de selectie depind de nivelul de independenta al pacientului si de utilizarea preconizata a scaunului rulant manual.

 

Oferta Magazinului Ortopedic include:

Fotoliu rulant cu antrenare manuala FO 01;

Fotoliu rulant cu vas WC inclus FC 21;

Fotoliu rulant cu antrenare manuala din aluminiu FA 11;

Fotoliu rulant cu antrenare manuala FO 03;

Fotoliu rulant cu sprijin gambe reglabil FO 1G;

Fotoliu rulant cu antrenare manuala din aluminiu FA 12;

Fotoliu rulant cu spatar reglabil FO 2V;

Fotoliu rulant cu antrenare manuala FO 02.

 

Informatii optime cu privire la toate tipurile de fotolii rulante sunt prezentate pe site-ul Magazinului Ortopedic. Comenzile se pot face atat online (comenzi@magazinulortopedic.ro), cat si telefonic (0736923956). Toate comenzile sunt privite cu seriozitate si expediate rapid catre persoanele cu nevoi speciale care le-au comandat.

Despre AllProWeb

AllProWeb este agentia de publicitate specializata pe promovarea online a site-urilor de prezentare si a magazinelor online.