Comparatie piese FORD originale si Piese auto Ford aftermarket

BUCURESTI - 24 august 2018

Comunicat tip General in Auto, Afaceri, Industrie, Tehnologie, Internet

Piese auto Ford, vin de fiecare data cu garantie direct de la Ford si se potrivesc fara probleme, indiferent de modelul de masina Ford pe care il detii.

Piese auto Ford | Catalog.AltgradAuto.ro, magazin piese auto Ford

A fi împreună este un început. A rămâne împreună este un progres. A lucra împreună este un succes!

Henry Ford

Comparatie piese Ford originale si Piese auto Ford aftermarket. Spre exemplu, daca ai un automobil marca Ford, comanzi direct de la furnizorul AltgradAuto specializat in piese auto Ford sau prin intermediul reprezentantelor si primesti piese Ford la fel ca cele cu care a iesit masina de pe poarta fabricii.

Avantajele durabilitatii si eficientei stau de partea pieselor auto originale Ford. In plus, a alege astfel de piese te scuteste de numeroase batai de cap. Piesa dorita o poti comanda chiar dupa codul inscris, ori dupa seria de caroserie.Calitatea nu poate fi contestata in acest caz.

Pe de alta parte, la piese auto Ford OE exista si un mare avantaj. De cele mai multe ori au preturi mai bune decat cele licenta aftermarket. Un exemplu foarte bun la piese auto Ford, sunt pachetele de amortizoare Ford MotorCraft Pachetul contine doua amortizoare originale Ford varianta economica iar pret este similar cu cele licenta calitate medie Avantajul este ca Ford MotorCraft sunt produsele originale Ford cu o garantie de 24 de luni.

Un alt exemplu de preturi bune sunt set de stergatoare care au pret similar cu cele din gama premium aftermarketRegasim de asemeni pachete de ambreiaj cu rulment de presiune la preturi mai bune dacat gama aftermarket. Observam ca Ford, prin politica sa de preturi si game de produse, incearca si reuseste sa tina piept producatorilor aftermarket. Pentru a va da seama si comparat piesele originale Ford puteti intra pe aplicatia Catalog AltgradAuto.ro si sa verificati preturile. Daca din punct de vedere al calitatii si durabilitatii, nimeni nu poate contesta avantajele pieselor auto originale Ford.Piese auto aftermarket Dp spare parts for Ford. Din punct de vedere al costurilor, piesele Dp spare parts for Ford obtin un avantaj fata de cele originale.Specificatiile tehnice dupa care sunt realizate reflecta un nivel calitativ bun, chiar daca nu identic cu cel original, insa pretul este cel care face diferenta in acest caz.

DP Group este una dintre cele mai importante companii internationale, care este specializata in productia si distributia de piese FORD, originala din Istanbul, Turcia. Denumirea folosita la piesele de schimb FORD este DP spare parts for FORD. DP este un producator de piese aftermarket Ford de o calitate buna, ambalajul produselor DP este foarte usor de recunoscut, cutiile sunt de culoare albastra cu logo-ul DP.DP Group are reputatie la nivel mondial in piese de schimb, reputatie ce dateaza din 1960 echipa de management profesionistDP Group ofera mai mult de 8000 de articole într-o gamă largă clientilor săi, bazate pe capacitate mare a stocului si a procesului de aprovizionare bazat pe cerere. Acesta oferă aproape toate nevoile clientilor de piese de schimb în primul rând piese de motor, piese de caroserie, piese de suspensie, piese electrice, piese diferentiale, piese de transmisie si de iluminat.

Despre Altgrad Auto

Piese auto Ford | Catalog.AltgradAuto.ro Plata online cu cardul piese auto FORD, Piese auto pentru FORD | Catalog.AltgradAuto.ro promoveaza piese originale Ford! Ford Partner Romania!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/altgrad-auto/comparatie-piese-ford-originale-si-piese-auto-ford-aftermarket