Amera Networks va distribui echipamentele radio Mimosa Netwoks in Romania si in Europa de Sud-Est

Constanta - 25 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Amera Networks , distribuitor si furnizor de solutii de telecomunicatii , anunta parteneriatul cu Mimosa Netwoks, lider in sistemele de telecomunicatii wireless fixe.

Produsele Mimosa

Amera Networks, distribuitor si furnizor de solutii de telecomunicatii, anunta parteneriatul cu Mimosa Netwoks, lider in sistemele de telecomunicatii wireless fixe.

Acest parteneriat va contribui la cresterea prezentei companiei Mimosa in regiune si se va adresa catre  verticale precum companiile de internet, companiile de telecomunicatii fixe si mobile, SCADA, sompaniile de securitate, petrol, gaze si sectoarele energetice.

"Combinarea portofoliului Mimosa cu expertiza noastra ne va permite sa oferim solutii wireless complete acolo unde se cer solutii wireless de mare viteza", a declarat Robert Bujgoi, Managing Partner, Amera Networks. "Suntem foarte incantati sa colaboram cu Mimosa Networks intr-un moment in care este esential sa avem tehnologiile si resursele potrivite pentru a satisface cerintele de comunicare ale clientilor nostri".

Cheia succesului companiei Mimosa este strategia sa "cloud-to-client", folosind link-uri radio coordonate MIMO (multiple intrari si multiple iesiri) si tehnologii inteligente de spectru.

De asemenea, unul dintre punctele forte ale lui Mimosa este arhitectura MicroPoP de ultima generatie bazata pe echipamentul Mimosa B24 si antena quad-sector Mimosa N5-360. Optimizata pentru implementari dense in mediul urban si suburban, folosind arhtectura MicroPoP  va fi posibila o acoperire extinsa si se va imbunatati dramatic performanta furnizorilor de servicii, alimentand noi oportunitati de afaceri si reducand costurile cu pana la 50% fata de solutiile prezente.

Profitand de banda de frecvente nelicentiata de 24 GHz, echipamentul Mimosa B24 ofera o fiabilitate superioara pentru legaturile backhaul de pana la 3 km si este proiectat pentru o serie de aplicatii cheie, inclusiv pentru backhaul in retelele radio fixe, conectivitate in campusuri, supraveghere video, etc.

B24 poate fi implementat singur ca o legatura punct-la-punct sau poate oferi transport pentru o retea de telecomunicatii mai mare. Avand dimensiuni reduse si compacte, modelul B24 are un raport pret/performanta de top, cu o viteza de transfer de 1,5 Gbps, latenta redusa si tehnologia de sincronizare a spectrului de frecvente radio (Spectrum Reuse Sync), oferind performante incredibile la un pret care se potriveste dezvoltarilor urbane si suburbane.

Pentru mai multe informatii despre Mimosa Networks sau despre alte solutii telecom distribuite de Amera Networks, va rugam sa ne contactati la adresa info@amerasystems.com

Despre Amera Networks:

Amera Networks SRL (www.amerasystems.com) a fost infiintata in 2015 de catre veterani din industria telecom si high-tech, distribuind in prezent sisteme si echipamente de telecomunicatii.

Despre Mimosa:

Mimosa Networks (www.mimosa.co) este lider mondial in tehnologiile de comunicatii wireless. Tehnologia Mimosa demonstreaza niveluri de eficienta fara precedent, partajand spectrul radio limitat simultan intr-o retea intreaga. Fondata in 2012 de veterani din Silicon Valley, echipamentele Mimosa Networks sunt distribuite in peste 150 de tari din intreaga lume.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/amera/amera-networks-va-distribui-echipamentele-radio-mimosa-netwoks-in-romania-si-in-europa-de-sud-est