ANDERSSEN -consultanta SA 8000 - Consultanta ISO 27001 - certificare SA 8000 - certificare ISO 27001

BUCURESTI - 26 mai 2011

Comunicat tip General in Afaceri

Anderssen Consulting Group - companie de consultanta de afaceri si management, liderul regional Moldova (retea nationala 5 birouri - Iasi, Bacau, Bucuresti, Brasov si Constanta, o echipa de 3 senior-consultanti, 7 junior-consultanti si o forta de vanzare si marketing de 9 account manageri) si un portofoliu de peste 700 clienti "multumiti" , va oferim solutii profesionale in domeniul consultanta iso, certificare iso, consultanta management, consultanta sa 8000, certificare sa 8000, responsabilitate sociala, consultanta iso 27001, certificare iso 27001, securitatea informatiilor, consultanta ISO 9001, consultanta ISO 14001, consultanta OHSAS, certificare HACCP, certificare ISO 22000, consultanta spitale, acreditare spitale, acreditare CONAS, acreditare laboratoare, acreditare RENAR, elaborare proceduri control managerial intern (Ordin 946/2005),excelenta in afaceri, servicii inspectii tehnice, asigurarea calitatii in productie, imbunatatire procese de productie, imbunatatire continua procese operationale si de management, certificare iso 9001, certificare iso 14001, certificare OHSAS,

Solutii de consultanta adresate organizatiilor inovative si proactive din Romania

Anderssen Consulting

Consultanta conform standardului SA 8000:2008 – Responsabilitate sociala

Desi conceptul de “responsabilitate sociala” nu este unul nou, SA 8000 este primul standard cu implicatii sociale, ce vizeaza imbunatatirea conditiilor de lucru, avand la baza principiile conventiei privind drepturile omului.

Ce este SA 8000? SA 8000 este un standard voluntar pentru organizatiile interesate in auditarea si certificarea practicilor de lucru aplicate la punctele de lucru, precum si in colaborarea cu furnizori sau parteneri care isi demonstreaza responsabilitatea sociala.

SA 8000 se bazeaza pe normele internationale ale drepturilor omului asa cum sunt acestea descrise in Conventiilor Organizatiei Internationale a Muncii, Conventia Natiunilor Unite a Drepturilor Copilului si Declaratia Universala a Drepturilor Omului.

Aplicabilitate SA 8000: 2008 SA 8000: 2008 este aplicabil in orice organizatie care doreste sa:

Sa masoare performanta companiilor in 8 zone cheie:

munca copilului, munca fortata, sanatate si securitate ocupationala, libera asociere in asociatii colective, discriminarea, practici disciplinare, programul de lucru, remunerarea;

Investigarea si rezolvarea problemelor angajatilor sau ale partilor interesate, precum si luarea unor actiuni in vederea corectarii acestora;

Conceapa un sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale pentru a elimina sau minimiza riscul pentru angajati sau alte parti interesate care ar putea fi expuse la riscuri legate de sanatatea si securitatii ocupationale asociate activitatilor desfasurate;

Implementeze, mentina si imbunatateasca permanent un sistem de management al responsabilitatii sociale;

Sa se asigure de conformitatea acestuia cu politica sa in domeniul responsabilitatii sociale;

Demonstreze aceasta conformitate si altora;

Caute certificarea/consemnarea sistemului sau de management al responsabilitatii sociale de un organism extern.

Scopul certificarii SA 8000: 2008: Un sistem de management al resonsabilitatii sociale certificat demonstreaza angajamentul si capacitatea dumneavoastra pentru controlul tuturor aspectelor legate de drepturile angajatilor la nivelul fiecarui punct de lucru.

Consultanta conform standardului SR EN ISO 27001:2005 – Managementul securitatii informatiei

Organizatia Internationala pentru Standardizare a publicat un nou standard ISO/IEC 27001:2005 pentru sistemele de management al securitatii informatiei . Standardul precizeaza procesele necesare unei societati sa implementeze, monitorizeze, revizueasca mentine si imbunatati un sistem de management al informatiei. Acest standard formeaza un ansamblu unitar cu standardul ISO/17799:2005 referitor la managementul securitatii informatiei si prevede dezvoltarea unei politici de securitatea informatiei disponibila orcarei parti interesate si care demonstreaza angajamentul organizatiei la toate nivelele. De ce aveti nevoie de certificarea ISO 27001?

Implementarea si certificarea unui sistem de management al securitatii informatiei este o decizie strategica la care recurg organizatiile deoarece garanteaza securitatea informatiilor societatii certificate cit si a informatiilor clientilor si partenerilor de afaceri. Sistemul ofera recomandari pentru tinerea sub control a riscurilor informationale , identifica tipurile de amenintari si orienteaza catre cai de abordare ale metodelor de protectie pentru a proteja supravietuirea companiei dvs. Ofera managerilor un control mai bun asupra fluxurilor de informatii din organizatia certificata. Sunt identificate si tinute sub control mai bun riscurile care pot afecta activitatea societatii. Ofera clientilor si partenerilor de afaceri incredere sporita in organizatia certificata. Posibilitatea de a intruni toate conditiile de eligibilitate la licitatii acolo unde certificarea SMSI este un criteriu. O pozitie si imagine mai buna pe piata in fata concurentei. Cui se adreseaza ? Standardul se adreseaza organizatiilor din cele mai variate domenii: comert, servicii, transport, financiar, asigurari, telecomunicatii. Orice organizatie care considera ca informatiile cu care intra in contact trebuie protejate, de unde necesitatea unui astfel de sistem de management prin care sa isi tina sub control toate riscurile. O astfel de certificare este o carte de vizita care nu poate fi trecuta cu vederea de catre toti partenerii de afaceri sau clienti.

Despre ANDERSSEN CONSULTING

Companie de consultanta de afaceri si management, liderul regional moldova, 5 birouri - iasi, bacau, bucuresti, brasov si constanta, va ofera servicii acreditare,consultanta spitale,consultanta iso,certificare iso,acreditare conas,acreditare spitale,consultanta conas,consultanta acreditare,servicii acreditare,servicii acreditare conas,firme consultanta conas,firme acreditare,firme acreditare conas, proceduri control managerial, ordin 946/2005

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/anderssen-consulting/anderssen-consultanta-sa-8000-consultanta-iso-27001-certificare-sa-8000-certificare-iso-27001