Rame de tablou sau oglinzi de perete inramate de Hope Friday

Baia Mare - 20 noiembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Daca ai de inramat o pictura, un goblen sau o fotografie apeleaza de Hope Friday la atelierul de inramari online Arta-inramarii.ro . Azi poti face si o fapta buna intrucat 10% din ce comanzi in aceasta zi vom dona pentru un caz social. Livrarea este gratuita azi!

Hope Friday la Arta-inramarii.ro

''Schimbarea incepe cu noi''

George Dobritoiu- creator Hope Friday

Anul acesta atelierul de inramari online Arta-inramarii.ro sarbatoreste Hope Friday in 20 noiembrie si 4 decembrie. 10% din comenzile primite in aceasta zi pentru rame de tablou la comanda si oglinzi de perete inramate sau tablouri inramate ii vom dona pentru  ajuta o familie formata din 9 suflete din satul Joldesti jud. Botosani care nu are ce manca. Cazul este sprijinit de Fundatia ''Mereu Aproape'' si ne dorim sa ajutam si noi aceasta familie care traieste intr-o camera minuscula si in conditii jalnice. Detalii despre acest caz vedeti in link http://www.schimbaoviata.ro/noua-suflete-nu-au-ce-manca/ . Orice ajutor si personal ar fi binevenit.

Atelierul de inramari online Arta-inramarii.ro este un serviciu oferit de Arbex Art Decor prin atelierul propriu de inramari care functioneaza n Baia Mare. Cu o mare diversitate de rame pentru tablouri, reusim sa oferim solutii de inramare pentru orice stil de lucrari de arta, fotografie sau goblen sau chiar pentru expozitii de pictura sau fotografie.  Artistii vizuali sunt clientii nostri fideli carora le suntem recunoscatori oferindu-le un discount de artist pe viata.

Te invităm să ni te alături în această cauză pe 20 noiembrie și pe 4 decembrie!

Iată un motiv în plus: în aceste zile, la orice comandă vei avea livrare gratuită în toată țara.

Despre Arbex Art Decor

Arbex Art Decor va ofera produse pentru decorarea peretelui: rame de tablouri la comanda, tablouri, oglinzi de perete inramate dupa preferinta clientului precum si alte decoratiuni de perete care folosesc impactul vizual al imaginii fotografice sau pictate: fototapet, stickere de perete, stickere de geam, picturi . Clientii pot ajunge la produsele noastre atat la atelierul nostru din Baia Mare cat si online prin cele doua magazine virtuale: arta-inramarii.ro si deco-perete.ro .

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/arbex-art-decor/rame-de-tablou-sau-oglinzi-de-perete-inramate-de-hope-friday