Trei vedete îndrăgite în spectacolul Două poveşti de amor

BUCURESTI - 31 ianuarie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Media / Publicitate, Social

ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti vă invită joi 23 februarie, de la ora 19.00, la o nouă reprezentaţie a spectacolului Două poveşti de amor. După succesul repurtat în turneele din ţară, spectacolul - ai cărui protagonişti sunt îndrăgiţii actori: Cerasela Iosifescu, Silviu Biriş şi Ion Arcudeanu - revine la sala ArCuB, în stagiune permanentă, începând cu luna februarie.

Trei vedete îndrăgite în spectacolul Două poveşti de amor

Cele două piese scurte, scrise de A. P. Cehov - Ursul şi Cerere în căsătorie - sunt reunite, într-o montare foarte apreciată de public şi critică, de către regizorul Mircea Cornişteanu. Acesta îşi exprimă respectul şi admiraţia pentru marele dramaturg rus, spunând: „Este unul dintre marii artişti pe care Rusia i-a dat omenirii. Creaţiile lui vorbesc despre om în general, despre sacrificiu, despre sentimente, despre moarte, despre viaţa lipsită de perspective, despre devotament şi despre şansele pe care le avem la fericire.”

Întrebat care dintre cele două roluri interpretate în acest spectacol a fost mai dificil, Silviu Biriş a răspuns: „Ambele partituri ne-au solicitat la fel de mult. Dar atunci când unui actor îi place ceea ce se întâmplă pe scenă, munca devine o joacă. La sfârşitul fiecărei reprezentaţii suntem lac de apă, dar plini de bucurie. Iar publicul vede şi apreciază asta.”

Aşadar, frumoasa sală ArCuB, din clădirea în stil Art deco a instituţiei de pe strada Batişte, îşi aşteaptă spectatorii la o întâlnire deosebită cu universul cehovian, în compania unor actori valoroşi.

Durata spectacolului: 1 oră şi 45 de minute (cu pauză)

Biletele pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ArCuB (Sala Batişte nr. 14) la preţul de 35.00 lei (Categoria I), 26.50 lei (Categoria II) şi 15.90 lei (reducere la Categoria II - numai pentru elevi, studenţi, pensionari pe baza prezentării legitimaţiei sau talonului de pensie).

Detalii pe www.arcub.ro şi www.facebook.com/ArCuB

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/arcub-centrul-de-proiecte-culturale-primaria-municipiului-bucuresti/trei-vedete-ndrgite-n-spectacolul-dou-poveti-de-amor