TARGUL HARMONY WELLNESS FAIR, editia a V-a

Locul desfasurarii: Sala Palatului

Organizator: Ardent Media

TARGUL HARMONY WELLNESS FAIR, editia a V-a

Iubitorii de produse bio dar si cei care inca nu le-au incercat pana acum au posibilitatea de a afla cele mai noi tendinte in domeniu la targul Harmony.

Harmony Wellness Fair este primul targ din Romania care promoveaza o viata echilibrata si armonioasa. Temele abordate in cadrul targului sunt diverse – frumusete si forma, echilibru si forta, alimentatie pentru o stare de bine si habitat armonios si sanatos. Editia din acest an reuneste 50 de expozanti care vor aduce la targ atat produse vedeta cat si produse mai putin cunoscute publicului larg.

A V-a editie a targului Harmony Wellness Fair etaleaza si de aceasta data noutatile BIO si pentru o viata armonioasa din toate domeniile cotidianului. Care sunt acestea?

Cosmetice bio: creme, sampoane, sapunuri, produse de machiat etc.

Organic food: miere, mirodenii, dulciuri, paste, paine, branzeturi, magazine bio...

Organic drinks: vinuri, siropuri, ceaiuri, cafele.

Suplimente alimentare, uleiuri esentiale

Produse pentru un habitat armonios si confortabil: fantani, ionizoare, produse textile din materiale organice si multe altele

Accesorii, cristale, bijuterii, carti, jucarii din lemn...

Masaje, practici energetice: gastronomie si vinuri, sanatate, frumusete si forma, habitat armonios. Descoperiti noile marci, alimentare si de ingrijire corporala, producatori si distribuitori din domeniul consumului biologic si al ameliorarii habitatului. Obtineti o informatie pertinenta despre modul ecologic de viata, produsele sanatoase si BIO pe care trebuie sa le folosim din partea profesionistilor adlati la salon. Aveti ocazia de a pregati cadouri speciale pentru sarbatorile de iarna, la preturi promotionale : produse alimentare BIO, cosmetice, cristale si bijuterii din pietre semipretioase, produse pentru o locuinta mai sanatoasa si pentru intretinerea formei. Profitati de evenimentul HARMONY WELLNESS FAIR decembrie 2010 pentru a va da intalnire cu produsele BIO si naturale si a va convinge de utilitatea acestora.

Reunind zeci de expozanti si mii de vizitatori la fiecare editie, targul Harmony promoveaza o viata armonioasa si o stare de bine. Targul beneficiaza de prezenta unor expozanti de marca din toate domeniile de welness.

Despre ARDENT MEDIA

TARG DE CADOURI BIO - COSMETICE, ALIMENTATIE, PRODUSE PENTRU AMBIENT ARMONIOS, TERAPII COMPLEMENTARE, OBIECTE FENG SHUI

Confirmare pana la data: 10 decembrie 2010

Participare: Intrare libera