Farmaciile Help Net – prezente la Baneasa Shopping City

BUCURESTI - 1 iulie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

O noua farmacie Help Net a fost deschisa in luna iunie la Baneasa Shopping City. Respectand toate standardele impuse de prezenta intr-un centru comercial modern, noua farmacie, cu o suprafata de 110 mp, isi asteapta pacientii cu produse si servicii ce reflecta din plin faptul ca Help Net este Farmacia unde te simti bine.

Farmaciile Help Net – prezente la Baneasa Shopping City

“Noi mizam pe calitatea serviciului, pe tratamentul special pe care il oferim clientilor nostri. Strategia noastra are in vedere diferentierea prin inovatie si folosirea unor instrumente diferite de formare profesionala pentru a valorifica la maximum potentialul angajatilor si pentru a-i ajuta sa se dezvolte. Am investit cu prioritate in formarea unei echipe profesioniste, pentru ca ceea ce conteaza este ca, in final, clientii nostri sa beneficieze de servicii de calitate”, spune Isabelle Iacob, Director General Help Net Farma S.A.

Despre ARENA Communications

Help Net Farma, companie romaneasca ce face parte din grupul Farmexim, opereaza una dintre cele mai puternice retele de farmacii din Romania, ce numara in prezent 102 unitati la nivel national si are aproape 900 de angajati.
Pentru informatii suplimentare va rugam contactati agentia de relatii publice ARENA Communications (numere de telefon: 021.224.70.24, 0720.03.10.27, adresa de e-mail: office@arenacommunications.ro).
office@arenacommunications.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/arena-communications/farmaciile-help-net-prezente-la-baneasa-shopping-city