Adunarea Generală a membrilor A.R.T.R.I. din 29.07.2006

BUCURESTI - 1 august 2006

Comunicat tip General in Auto

Sâmbătă, 29 iulie 2006, la sediul A.R.T.R.I. din Bucureşti, sectorul 1, Bulevardul Mărăşti nr. 25 a avut loc Adunarea Generală ordinară pe anul 2006 a membrilor Asociaţiei Române pentru Transporturi Rutiere Internaţionale (A.R.T.R.I.), care reprezintă peste 70% din totalul operatorilor de transport rutier internaţional de mărfuri din România.

Adunarea generală ordinară a membrilor A.R.T.R.I., convocată şi întrunită în mod statutar, a oferit un bun prilej pentru membrii asociaţiei de a vota candidaţii înscrişi în cursa pentru locurile eligibile de membrii ai Consiliului director al A.R.T.R.I., de secretar general al asociaţiei, precum şi în cele de cenzori şi, totodată, de a încredinţa acestora mandatul lor pentru efectuarea şi pe mai departe a unor acţiuni hotărâte pentru apărarea şi sprijinirea membrilor asociaţiei, operatori de transport rutier intern şi internaţional de marfă şi de călători,atât pe plan intern, cât şi pe plan internaţional, pentru a oferi satisfacţie deplină acestora şi în noile condiţii de după 1 ianuarie 2007, preconizata dată de aderare a României la UE.

Votul Adunării generale a ARTRI a consfinţit, pentru un viitor mandat de 4 ani, următoarea configuraţie a conducerii asociaţiei:

a) în funcţia de membru al Consiliului Director al A.R.T.R.I. – 4 funcţii:
1) domnul Dan Cîrjaliu;
2) domnul Ion Popa;
3) domnul Nicolae Surpatu;
4) domnul Nicolae Savu.

b) pentru funcţia de secretar general al A.R.T.R.I. :
- domnul Florinel Andrei.

c)pentru funcţia de cenzor al A.R.T.R.I. – 3 funcţii:
1) doamna Tatiana Brega;
2) doamna Maria Niţu;
3) domnul Nistor Tudose-Goslan.

De asemenea, Adunarea Generală, a dezbătut şi aprobat următoarele puncte prezente pe ordinea de zi comunicată a lucrărilor Adunării Generale A.R.T.R.I.:
1. Raport de activitate al A.R.T.R.I. de la Adunarea Generală din 2005 până în prezent.
2. Aprobarea Bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2006 şi a Situaţiilor financiare anuale pentru anul 2005.
3. Alegeri:
3.1. Alegerea membrilor pentru Consiliul director (4 persoane);
3.2. Alegerea pentru Secretarul general (1 persoană);
3.3. Alegerea membrilor pentru Comisia de cenzori (3 persoane).
4. Prezentarea activităţii desfăşurate de Cabinetul de avocatură „ Ion Ghigheanu” în sprijinul operatorilor de transport interni-internaţionali, de marfă/călători, membri ai ARTRI, care au întâmpinat dificultăţi în relaţia cu autorităţile interne şi internaţionale.
5. Transportatorii români în faţa intrării României în UE.

Transportatorii au expus problemele cu care se confruntă în activitatea lor şi au solicitat conducerii A.R.T.R.I. să ia măsurile cele mai potrivite pentru rezolvarea acestora.

Lucrările Adunării Generale a A.R.T.R.I. s-au desfăşurat într-o atmosferă destinsă şi constructivă, în finalul lucrărilor acesteia, participanţii au evidenţiat şi apreciat buna organizare a evenimentului, precum şi eforturile susţinute întreprinse de Asociaţia Română pentru Transporturi Rutiere Internaţionale pentru a reprezenta şi a susţine interesele transportatorilor în cel mai înalt grad de profesionalism.

Biroul Relaţii Publice al A.R.T.R.I.

Despre ARTRI

ARTRI este o organizaţie profesională, neguvernamentală, independentă, fără scop lucrativ, de drept privat, reunind aproximativ 2.000 de societăţi de transport rutier internaţional din România, care acoperă peste 70% din volumul transportului rutier de mărfuri în trafic rutier internaţional.
office@artri.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/artri/adunarea-generala-a-membrilor-a-r-t-r-i-din-29-07-2006