A&S EASTERN CONSULTING si IMC CONSULTING Ltd continua programul de consiliere in cariera pentru cei ce doresc o slujba mai buna la standarde internationale.

BUCURESTI - 1 martie 2005

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Doriti sa lucrati in Romania intr-o firma multinationala sau in strainatate si sa faceti fata concurentei pe piata angajarilor? Doriti sa va schimbati slujba actuala sau sa va dezvoltati cariera?

Experti din Marea Britanie si Romania, cu experienta de 20 de ani in consilierea in cariera, va vor invata cum sa deveniti stapanii propriei cariere, sa faceti fata standardelor internationale de selectie a fortei de munca si sa va atingeti tintele profesionale propuse. Cursul de o zi intitulat ‘’Managementul carierei’’ se desfasoara in Bucuresti, sambata 5 martie si sambata 12 martie, intre orele 9,30-15.30 si poate fi urmat la cerere de consiliere individuala. Numarul de locuri este limitat la cinci pentru fiecare dintre cele 2 cursuri.Taxa pentru curs este de 1 000 000 lei .Informatii suplimentare si inscrieri la : anca@opensys.ro; tel 0745 981140; tel/fax 021-6504494

Despre A&S EASTERN CONSULTING SRL

A&S Eastern Consulting SRL este o firma romaneasca cu experienta de 10 ani in training pentru sectoarele ONG, business si administratie publica locala in management si managementul resurselor umane si cu experienta de 5 ani in managementul carierei si servicii de outplacement.
IMC Consulting Ltd este o firma din UK cu experienta de 20 de ani in servicii de consiliere in cariera si care lucrat cu 8000 de clienti in Romania in perioada 2000-2005.

Anca Dantes
anca@opensys.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/as-eastern-consulting-srl/as-eastern-consulting-si-imc-consulting-ltd-continua-programul-de-consiliere-in-cariera-pentru-cei-ce-doresc-o-slujba-mai-buna-la-standarde-internationale-