Deschiderea clinicii AvantAge - un eveniment de real succes

Bucu - 19 septembrie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Farmaceutic

Sambata, 17 seprembrie, a avut loc deschiderea oficiala a clinicii Avant Age, clinica de ortodontie, estetica dentara si faciala.

Deschiderea clinicii AvantAge - un eveniment de real succes

Deschisa de Dr. Friedrich Ovidiu Widu, cel care a introdus pe piata romaneasca tratamentele ortodontice invizibile Incognito si Invisalign, clinica isi propune sa aduca servicii si metode performante, existente la cele mai inalte standarde mondiale. Procedeul ortodontic care a revolutionat estetica dentara la nivel mondial, Invisalign, a aparut in anul 2002 in Statele Unite. De atunci, a devenit un must have al covorului rosu de la Hollywood si a fost folosit cu succes de vedete precum artista Cheryl Cole, Justin Bieber, vedeta de televiziune Oprah Winfrey, actorul Tom Cruise sau top modelul international Gisele Bündchen.

Spatiul clinicii s-a dovedit a fi neincapator pentru cei aproximativ 300 de invitati. Printre cei prezenti la inaugurare, s-au numarat diplomati si oamanei de afaceri in Germania, dar si vedete autohtone precum Adelina Pestritu, Zoia Alecu. Evenimentul s-a bucurat si de participarea in premiera in Romania a lui Dirk Wiechmann, inventatorul aparatului dentar Incognito.

Atmosfera evenimentului a fost incinsa de un show extraordinar al Annei Lesko. Artista a ingenunchiat barbatii echipei Avant Age si i-a sedus cu miscari senzuale.

Sediul clinicii se afla pe strada Intrarea Noptii, nr 5. Pentru mai multe detalii despre serviciile oferite, puteti accesa site-ul official www.avant-age.ro

Despre ARTITUDE STILE S.R.L.

Pentru detalii asupra modului in care puteti contribui ca Andreea sa-si revina, puteti suna la DOBRIN Alexandra la numarul de mobil 0727360207.LEI: BCR BRASOV- CODIBAN-RO17RNCB0053093895670001VALUTA EURO: IBAN-RO41RNCB0056093895670001

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-artitude/deschiderea-clinicii-avantage-un-eveniment-de-real-succes