Eveniment Un Milion de Stele pentru Copii Vulnerabili

Locul desfasurarii: Parcul Herastrau

Organizator: Asociatia Caritas Bucuresti

Eveniment Un Milion de Stele pentru Copii Vulnerabili

Asociatia Caritas Bucuresti va invita sa participati la o noua editie a unuia dintre cele mai importante evenimente de solidaritate din Romania - Un milion de stele- un eveniment al tau, al familiei, al copiilor, al oamenilor cu suflet. Evenimentul va avea loc in capitala, in parcul Herastrau (- intrarea Charles de Gaulle), sambata, 12 octombrie 2013, incepand cu orele 18:00.

Cauza pe care evenimentul acestui an o propune este cea a copiilor cu dizabilitati, de cele mai multe ori marginalizati, lipsiti de sansa de a avea acces in scolile de masa, de a beneficia de servicii de recuperare, de a fi integrati si acceptati, de a-si construi un viitor demn asa cum ni-l dorim pentru fiecare dintre noi.

Va asteptam cu drag sa ne fiti alaturi, insotiti de colegi, cunostinte, prieteni, familie.

Despre ASOCIATIA CARITAS BUCURESTI

Asociaţiile menţionate mai sus sunt organizaţii neguvernamentale care desfăşoară în Bucureşti programe în favoarea pesoanelor afectate de Sindromul Down. Programele oferă consiliere şi terapie copiilor şi adolescenţilor cu Sindromul Down cât şi familiilor lor.

Confirmare pana la data: 7 octombrie 2013

Participare: Intrare libera