EzotericFest 14-17 Mai 2015 Timisoara ed XIV Casa Tineretului

Locul desfasurarii: Casa Tineretului str. Aries nr. 19

Organizator: Expo Timisoara si Asociatia geea Life

EzotericFest 14-17 Mai 2015 Timisoara ed XIV Casa Tineretului

Programarea Conferintelor de la Ezotericfest Timisoara din perioada 14- 17 Mai 2015 Casa Tineretului http://www.ezotericfest.ro/002_69_program_14-17_mai_2015.htm ================ EzotericFest este un Festival Spiritual cu diverse sectiuni: Expozitie cu vanzare, Conferinte, Workshop, Demonstratii, Spectacole de Muzica si Dans care se desfasoara anual la Timisoara incepand din anul 2008 si reuneste toate persoanele, asociatiile, fundatiile, centrele, cabinetele sau firmele interesate de stiintele spirituale si domeniile terapiilor si alternativelor complementare . http://www.ezotericfest.ro/index.htm ================ EXPOZITIA CU VANZARE, presupune un targa de carte, pietre semipretioase, cristale, bijuterii, bratari, coliere, artizanat, cosmetic, produse bio, ceaiuri, alimente, uleiuri, apicole, betisoare, arta popular, aromoterapie, feng-shui, textile, aparatura … *** cabinetele, asociatiile, terapeutii... vor oferi la standuri diverse servicii, consultante specifice tematicii si terapiilor complementare promovate: bioenergoterapie, reiki, magnetoterapie, acupunctura, homeopatia, fitoterapia, macrobiotica, dieta, nutritie, ayurveda, aromoterapie, meloterapie, cristaloterapie, fotografierea aurei, fitness, fizioterapie, presopunctura, cosmetica, medicina populara, psihoterapie, terapie cu ingeri… ---------------------------------------------- Numai bine Marcel Doros 0722 371 196 ------------------------------------------------ http://www.ezotericfest.ro/002_00_program.htm

Confirmare pana la data: 14 mai 2015

Participare: Taxa de participare