AFPM anunta postarea pe site-ul www.bsp-healthcare.com a Ghidului de Implementare a Regulamentului CE Nr. 1907/2006

BUCURESTI - 25 septembrie 2008

Comunicat tip General in Sanatate

Prin prezentul comunicat de presa, va anuntam ca

AFPM, in urma acordului semnat cu SPECTARIS, GERMANIA privind derularea unui program de informare si instruire cu privire la Directivele Europene in tari precum Bulgaria, Romania, Croatia si Turcia, anunta postarea pe website-ul www.bsp-healtcare.com a 'Ghidului de implementare a regulamentului CE Nr.1907/2006 cu privire la inregistrarea, evaluarea, autorizarea si restictia chimicalelor-REACH ' tradus in limba romana (Selectati :Handbook si aici gasiti versiunea in romana: REACH Guide Romanian version ).

ECHA- Agentia Europeana pentru Produse Chimice se va ocupa de gestionarea eficienta a problemelor tehnice si administrative legate de regulamentul REACH.

Alte informatii despre implementarea REACH pot fi gasite in materialele puse la dispozitie de catre ECHA la http://www.reach.jrc.it/guidance_en.htm.

De asemenea, pentru detalii suplimentare, va rugam sa contactati coordonatorul national:

Asociatia Furnizorilor de Produse Medicale
Tel: 021 230 74 12
afpm@clicknet.ro
www.afpm.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-furnizorilor-de-produse-medicale/afpm-anunta-postarea-pe-site-ul-www-bsp-healthcare-com-a-ghidului-de-implementare-a-regulamentului-ce-nr-19072006