Bazarul de Craciun

BUCURESTI - 23 noiembrie 2012

Comunicat tip General in ONG

Petrece alaturi de noi o zi a veseliei si filantropiei!

Bazarul de Craciun

Bazarul de Craciun organizat de IWA este un eveniment extrem de asteptat care uneste comunitatea internationala cu scopul de a sprijini proiectele de caritate derulate de IWA. E o zi festiva care include activitati de divertisment pentru întreaga familie.

Targul de anul acesta este unul exceptional, cu un numar record de Misiuni Diplomatice participante (37 la data comunicatului) care-si prezinta cultura, muzica, dansul, costumele, mestesugul, ornamentele de Craciun, produsele - o oferta unica de alimente si bauturi. Nu ratati o ocazie unica de a calatori în jurul lumii intr-o singura zi.

Toate veniturile obtinute vor fi folosite pentru proiectele de caritate desfasurate de IWA.

Asociatia Internationala a Femeilor (IWA) este o organizatie non-guvenamentala, non-profit, initiata in 1978. Membrii acestei organizatii sunt reprezentanti ai Corpului Diplomatic acreditat in Romania dar si femei care apartin comunitatii civile atat din Romania cat si din strainatate ce provin din diferite medii culturale si de afaceri. Organizatia are in acest moment aproximativ 120 de membrii, reprezentand 36 de tari.

Principalele scopuri ale organizatiei sunt consolidarea si promovarea prieteniei intre femei de toate nationalitatile care traiesc in Romania, familiarizarea membrilor non-romani cu cultura si traditia Romaniei, promovarea schimburilor interculturale intre membrii sai si, cel mai important, asistarea organizatiilor de caritate selectate.

Gratie sprijinului covarsitor primit din partea Misiunilor Diplomatice, companiilor si publicului larg, Bazarul de Craciun 2011 a strans o suma importanta de bani care a fost investita in comunitatea locala in cadrul proiectelor pentru: FARA Romania Fundatia, Fundatia pentru Dezvoltarea Popoarelor, Fundatia "Iubeste-ma asa cum sunt“, Crucea Alb-Galbena, Light into Europe Charity si Institutul Clinic Fundeni.

Pentru mai multe detalii despre organizatiile si proiectele sprijinite de IWA, va rugam sa vizitati www.iwabucharest.ro

Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie.

Felicia Lazar - 2012 Christmas Bazaar PR , lazar_felicia@yahoo.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-internationala-a-femeilor-din-bucuresti/bazarul-de-craciun