Expoziţia personală a încondeietoarei de ouă Elena Torac din Brodina-Suceava.

Locul desfasurarii: Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi(Parcul Copou)

Organizator: Asociaţia Meşterilor Populari din Moldova şi Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi

Asociaţia Meşterilor Populari din Moldova şi Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi organizează la Casa de Cultură din Parcul Copou Expoziţia personală a încondeietoarei de ouă Elena Torac din Brodina-Suceava. Vernisajul va avea loc în Duminica Floriilor (1 aprilie), de la ora 12.30. Prezintă: criticul de artă Aurel Istrati, scriitorul Nichita Danilov şi etnograful Marcel Lutic. La vernisaj vor participa mama şi cei doi copii gemeni ai creatoarei populare, cu toţii încondeietori de ouă. Expoziţia va fi deschisă în perioada 1-22 aprilie. Precizăm că cele mai reuşite exponate vor putea fi cumpărate la sfârşitul expoziţiei.

Persoană de contact: Marcel Lutic – 0740.274.303

Despre ASOCIATIA MESTERILOR POPULARI DIN MOLDOVA

Deschiderea oficială a acestui eveniment către comunitate se va face pe esplanada Palatului Culturii din Iaşi vineri, 12 octombrie, ora 11; vor fi invitaţi atât reprezentanţii grupului ţintă din proiect, cât şi reprezentanţi ai mass-mediei. Evenimentul va dura 2 zile, în perioada 12-13.10.2007.

Participare: Intrare libera