Cancer la microunde

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: Patronatul Medicinei Integrative

Cancer la microunde

Cuptorul cu microunde este unul dintre aparatele electrocasnice care nu lipseşte din bucătăria niciunei familii.

     În numai 5 minute, poţi obţine o masă caldă, fără să depui nici cel mai mic efort. Însă cât suferă sănătatea noastră de pe urma acestui lux?

     Problema este că microundele nu încălzesc mâncarea din exterior înspre interior, cum ar fi normal, ci invers. De asemenea, ele nu încălzesc mâncarea propriu-zisă, ci apa din ea. Aceasta se încălzeşte şi se evaporă. Temperaturile atinse sunt anormal de mari.

     Cercetătorii sunt de părere că temperaturile extrem de ridicate practicate de acest sistem produc o substanţă numită acrilamidă care prezintă un mare risc cancerigen.

     Se pare că mâncarea încălzită la cuptorul cu microunde prezintă molecule modificate, astfel încât ele nu mai sunt recunoscute de organism ca fiind naturale, ducând la formarea unor celule anormale care pot evolua în cancer.......

http://www.informatiicancer.ro/index.php/informatii-utile/articole?limitstart=0

Confirmare pana la data: 9 octombrie 2012

Participare: Intrare libera