FII CU UN PAS INAINTE! WORKSHOP DE COMPLETARE A CERERII DE FINANTARE PENTRU PROGRAMUL DE INVESTITII CE URMEAZA A FI LANSAT DE A.N.I.M.M.C.

Locul desfasurarii: Hotel KOLPING 3* - Sala conferinta BANAT, orele 09.00 – 14.00

Organizator: GO PLAN

GO PLAN organizeaza workshop de completare a cererii de finantare pentru “Pogramul national multianual pe perioada 2006 – 2009 de sustinere a investitiilor realizate de catre intreprinderi nou-infiintate si microintreprinderi, precum si a investitiilor de modernizare/retehnologizare a intreprinderilor mici si mijlocii” ce urmeaza a fi lansat de catre A.N.I.M.M.C. la inceputul lunii mai 2007.

SECTOARE DE ACTIVITATE ELIGIBILE:
- Industria textilă şi a produselor textile;
- Industria pielăriei şi a produselor din piele;
- Fabricarea lemnului şi a produselor din lemn;
- Fabricarea celulozei, hârtiei şi a produselor din hârtie;
- Fabricarea substanţelor, a produselor chimice şi a fibrelor sintetice şi artificiale;
- Fabricarea produselor din cauciuc şi mase plastice;
- Fabricarea altor produse din materiale nemetalice;
- Industria metalurgică şi a produselor din metal;
- Industria de maşini şi echipamente;
- Industria de maşini şi aparate electrice;
- Industria mijloacelor de transport;
- Alte activităţi industriale;
- Industria de echipamente electrice şi optice.

ACTIVITATI ELIGIBILE:
- achiziţionarea de active corporale şi necorporale de tipul: terenuri, clădiri, construcţii, maşini, utilaje şi echipamente, mijloace de transport de mărfuri, brevete de invenţie, licenţe;
- construcţia, reconstrucţia, extinderea sau modernizarea de active corporale direct legate de realizarea proiectului de investiţii.

INSTRUCTOR:
Diana DUMITRU – Director Programe in cadrul GO PLAN srl

MOTIVATIA ORGANIZARII WORKSHOPULUI
Realizarea unor proiecte de succes de catre IMM-urile din Brasov
Pregatirea anticipata pentru succes

REZULTATELE ASTEPTATE IN URMA WORKSHOPULUI
Veti avea gata completata cererea de finantare pentru “Pogramul national multianual pe perioada 2006 – 2009 de sustinere a investitiilor realizate de catre intreprinderi nou-infiintate si microintreprinderi, precum si a investitiilor de modernizare/ retehnologizare a intreprinderilor mici si mijlocii”
Veti gasi un consultant de incredere si capabil de a va maximiza sansele de obtinere a finantarii

INSCRIERILE au loc in perioada 16 aprilie – 20 aprilie 2007, in limita locurilor disponibile. Va rugam sa completati formularul de inscriere anexat si sa il trimiteti prin e-mail la adresa office@goplan.ro. Ulterior veti primi contractul de instruire in format electronic pentru a-l semna si stampila, impreuna cu factura fiscala aferenta.

Taxa de participare este de 50 EURO/ persoana calculat la cursul BNR din ziua platii si include materialul de curs, pauza de cafea, locatia, onorariul instructorului. Se achita cel mai tarziu in data de 20 aprilie 2007 in contul bancar SC GO PLAN SRL deschis la BRD – GSG, Agentia Calea Bucuresti Brasov, numarul: RO25 BRDE 080S V371 5237 0800.

Va asteptam!

Informatii suplimentare puteti obtine de la Angelica GALUSCA:
Tel: 0722/ 209175; angelica@goplan.ro; www.goplan.ro

Despre ASOCIATIA PENTRU ANTREPRENORIAT DIN ROMANIA

Asociatia pentru Antreprenoriat din Romania reprezinta o platforma pentru antreprenorii care vor sa faca diferenta in business-urile lor, respectiv in mediul lor de afaceri. In acest spirit, APAR promoveaza cel mai intensiv program international de dezvoltare antreprenoriala livrat vreodata in Romania, EMPRETEC, organizeaza evenimente de biz-matching, seminarii si conferinte pe teme antreprenoriale.

Participare: Intrare libera