Adunare Generală Ordinară/2013 convocată de Asociația Română pentru Drepturi de Autor din Audiovizual ARDAA

BUCURESTI - 31 decembrie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

A.R.D.A.A. -Asociația Română pentru Drepturi de Autor din Audiovizual Convocare Adunare Generală Ordinară/2013

In conformitate cu dispozițiile legale și statutare, Consiliul Director al Asociația Română pentru Drepturi de Autor din Audiovizual (A.R.D.A.A.) convoacă Adunarea Generală Ordinară/2013 a membrilor uniunii pentru data de 29.01.2013, ora 12.00 la sala de proiectie a CNC din strada Dem.I.Dobrescu nr. 4-6, sector 1, Bucuresti.

Dacă la această dată şi oră nu se întruneşte majoritatea de 50% + 1 din numărul membrilor, este reconvocată Adunarea Generală Ordinara în data de 30.01.2013 la aceeași oră și adresă  cu următoarea:

ORDINE DE ZI

1. Stadiul  litigiului cu DACIN SARA.

2. Diverse.

Consiliul Director ARDAA

prin

Irina Mihaela CHENDER