Campania "O sansa calda" merge mai departe cu Chef Nicolai Tand

BUCURESTI - 20 februarie 2014

Comunicat tip General in ONG, Social

Asociatia SANSA TA, in parteneriat cu ,, La Cantine de Nicolai,, Sonimpex Topoloveni, Fundatia pentru Sanatate Orhideea Spa, Scoala 17 ,,Pia Bratianu,, Restaurant Potcoava, SmartEvent, sprijina campania ,,O sansa calda” - editia a III-a, dedicata persoanelor fara adapost din Bucuresti in perioada lunii februarie 2014.

Actiunile din aceasta luna se desfasoara in perioada 9,13,20 si 27 februarie 2014, ora 18:00, zona Gara de Nord cu participarea voluntarilor - elevi si studenti, voluntari ai Asociatiei Sansa Ta. Chef Bucatar, Nicolai Tand va gati 150 de clatite traditionale cu Magiunul de prune de la Topoloveni.

Campania

Asociatia SANSA TA, in parteneriat cu Asociatia Studenteasca AMICUS, La Cantine de Nicolai, Sonimpex Topoloveni,  Fundatia pentru Sanatate Orhideea Spa, Danone Romania, RVS, Scoala 17 ,,Pia Bratianu,, Restaurant Potcoava, sprijina  campania ,,O sansa calda” - editia a III-a, dedicata persoanelor fara adapost din Bucuresti in perioada ianuarie - februarie 2014.

Incepand din anul 2012, peste 1500 de persoane fara adapost (copii, tineri, familii cu copii si

persoane in varsta) au beneficiat de alimente, imbracaminte si de o vorba buna din partea voluntarilor.

De la inceputul acestui an, ne focalizam atentia asupra copiilor strazii si persoanelor fara adapost. In luna ianuarie 2014, aproximativ 500 dintre acesti oameni sarmani au beneficiat de sandvişuri si ceaiuri calde, fructe,  imbracaminte, iar 600 de persoane dintr-un adapost municipal de noapte au primit si supe.

Voluntarii  nostri isi desfasoara activitatea in zona Gara de Nord si in alte locuri din Bucuresti unde se adapostesc acestia. In urma campaniilor din anii precedenti, multe persoane fara adapost au ieşit din canalele bucurestene, disperaţi după ajutor.

Actiunile din aceasta luna se desfasoara in perioada 20 si 27 februarie 2014, ora 18:00, zona Gara de Nord cu participarea voluntarilor -  elevi si studenti, voluntari ai Asociatiei Sansa Ta.

Chef Bucatar, Nicolai Tand va gati 150 de clatite traditionale cu Magiunul de prune, de Topoloveni.

Hrana va fi pregatita cu sprijinul Chef Bucatar, Nicolai Tand, la restaurantul care ii poarta numele, La Cantine de Nicolai, restaurant specializat in bucataria frantuzeasca, restauranul Potcoava si SmartCaterings.

Obiectivul proiectului umanitar este de a motiva persoanele cu posibilitati sa se uneasca pentru o cauza nobila, ce-i vizează pe colegii lor de generatie, defavorizati din punct de vedere social si material.

Proiectul “O sansa calda” are ca scop sensibilizarea persoanelor fizice si juridice, in vederea sustinerii din punct de vedere material a persoanelor defavorizate. Invitam, asadar, pe toti cei interesati sa ajute, sa se adreseze persoanelor responsabile de proiect.  Peste 70 de voluntari (elevi si studenti) vor fi implicati in distribuirea de hrana calda in perioada ianuarie - februarie.

Puteti sustine campania si pe site-uri  de socializare, blog-uri, facebook, etc.

Sustinatori/Sponsori ai campaniei “O sansa calda”:

Fratelli Social Events, Orhideea Health & Spa, Tan Viet Romania, CSRevolutin,  Danone Romania, IT Galaxi, Mega Image, Restaurantul Potcoava, SmartCaterings, Scoala 17, ,,Pia Bratianu,, La Cantine de Nicolai, Rinf,  Comunicatedepresa.ro, Fundatia pentru Sanatate Orhideea Spa, RVS,  si multi altii care speram ca se vor alatura proiectului in acesta perioada.

Despre Asociatia SANSA TA

Asociaţia SANSA TA este o organizaţie non-profit, care promoveza dreptul la o viata mai buna pentru copiii si tinerii care urmeaza sa paraseasca sau au parasit centrele de plasament, prevenind institutionalizarea acestora. De asemenea, Asociatia SANSA TA isi propune sa ajute familiile sarace cu multi copii din Romania, persoanele fara adapost si copiii strazii. Programele noastre e adreseaza persoanelor sau grupurilor sociale aflate in situatia de risc.

Date de contact:

Gabriel Ciobotaru –Manager Programe Sociale,  Asociatia Sansa Ta

Casiana Fometescu – Coordonator Programe Sociale

Marcela Cusmir- Coordonator Voluntari Asociatia Amicus

Tel/Fax 031 82 22 457; Tel 0763463191

Beneficiar:   “Asociatia Sansa Ta”,  Cod de identificare fiscala: 28901016

Conturile  bancare deschise la BCR, sucursala Buftea.

CONT IN LEI         RO64RNCB0591123278690001

CONT IN EURO    RO37RNCB0591123278690002

CONT IN DOLARI    RO10RNCB0591123278690003

SWIFT: RNCB RO BU