Noul site AT Grand Consulting ofera solutii inovatoare si aplicatii gratuite pentru utilizatorii QlikView

BUCURESTI - 13 iulie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Incepand de azi, noul site www.atgrandconsulting.ro ofera mai multe informatii despre solutia de business intelligence Qlik View - solutii inovatoare de lucru, aplicatii gratuite.

AT Grand Consulting anunta lansarea noului site, acesta avand un continut dedicat aproape in exclusivitate aplicatiei de business intelligence, QlikView.

QlikView face parte din noua generatie de software in-memory business intelligence, beneficiind de facilitati extinse de personalizare si vizualizare a informatiilor.

Site-ul ofera utilizatorilor de QlikView cat si persoanelor care doresc sa incerce varianta QlikView Personal Edition, o serie de aplicatii gratuite. Acestea, vin sa demonstreze capacitatea de sinteza si analiza a platformei de business intelligence, QlikView fiind capabil sa incarce date din diverse surse si sa le transpuna intr-o forma grafica care sa permita o cat mai buna vizualizare a informatiei.

AT Grand Consulting a devenit distribuitor si implementator al platformei de business intelligence QlikView dezvoltata de QlikTech (Suedia) in luna Feb.2007, lunand in prezent decizia sa se concentreze in exclusivitate in acesta directie.

Aceasta decizie, se bazeaza pe faptul ca, in contextul economic actual, tot mai multe firme sunt interesate de o solutie care sa le permita un control cat mai amplu si in acelasi timp detaliat asupra activitatii firmei. QlikView poate oferi aceste informatii, permitand managerilor o monitorizare online a vanzarilor precum si un control al costurilor companiei.

Despre AT GRAND CONSULTING SRL

AT Grand Consulting a fost infiintata in luna Mai 2005 plecand de la ideea de a oferi un serviciu profesional de consultanta in afaceri pentru companiile ce au nevoie de un acces rapid la informatii calitative.

Adrian Tudose
office@atgrandconsulting.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/at-grand-consulting-srl/noul-site-at-grand-consulting-ofera-solutii-inovatoare-si-aplicatii-gratuite-pentru-utilizatorii-qlikview