Black Friday la AtelierulTau.ro

BUCURESTI - 17 noiembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Ca in fiecare an, organizam Black Friday la AtelierulTau.ro

Anul acesta suntem mai pregatiti ca niciodata sa oferim promotii extraordinare. Pregatirea evenimentului a inceput acum 6 luni, cand am demarat negocieri cu furnizorii pentru a obtine cele mai bune preturi in aceasta campanie. Am crescut stocurile de 2,5 ori, ne-am marit capacitatea de procesare, ne-am luat oameni noi. Totul ca sa facem promotii unice.

Black Friday la AtelierulTau.ro

De Black Fridy vom oferi promotii pe toate cele 3 sectiuni ale site-ului: scule electrice, accesorii si piese de schimb.

Pe partea de scule electrice vor fi peste 200 de promotii speciale, care vor acoperi toata gama de produse. Vom avea atat produse de mare rulaj, cat si produse de nisa, specializate.

Preturile incep de la 1 ron / produs si ajung pana la 7000 de ron / produs.

Promotiile ajung pana la 65% din pretul de vanzare normal al produsului.

Pentru comenzile de peste 250 de ron, livrarea este gratuita.

Ne adresam tuturor categoriilor de clienti: casnici, semi-pro si profesional (industrial).

Estimam ca cele mai cautate categorii vor fi: rotopercutoare SDS Plus, polizoare unghiulare mici, polizoare unghiulare mari, bormaini cu acumulator (cu si fara percutie), bormasini cu fir (cu si fara percutie).

Alte categorii cu reduceri importante: rindele, masini de rindeluit, freze, fierastraie, slefuitoare, debitatoare, demolatoare.

Ne asteptam la o crestere de 35 de ori a vanzarilor fata de o zi normala.

AtelierulTau.ro17.11.2015

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/atelierultau-ro/black-friday-la-atelierultau-ro