Aleargă în Capitala Europeană a Culturii, în 22 octombrie! Etapă finală pentru înscrierile la Timișoara City Marathon.

Timisoara - 10 octombrie 2023

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Social, Sport

Aflat la cea de-a șaptea ediție, Timișoara City Marathon anunță pentru aceste zile etapa finală în înscrierile la ultimul mare eveniment de alergare al anului în Capitala Europeană a Culturii. Înscrierile se pot face până la 16 octombrie 2023.
Timișoara City Marathon își așteaptă participanții la start duminică, în 22 octombrie 2023. Anul acesta sărbătorim prin alergare și (re)descoperim frumusețile Capitalei Europene a Culturii în cadrul celor patru curse pregătite:
● Maratonul „Cavalerii Cetății” by Flexik Automation. Startul tradițional al maratonului de 42 de km va fi dat pentru cei 50 de participanți din fața bisericii din Otelec, începând cu ora 8.30;
● Semimaratonul „Eugeniu de Savoya” by Forvia/Hella. Semimaratonul de 21 km va avea punctul de start în Piața Libertății din Timișoara, la ora 10.00. La această cursă sunt așteptați150 participanți;
● Crosul „Poarta Forforosa”. Pentru cursa de 10 km, startul e programat la ora 10.00, în Piața Libertății din Timișoara, pentru cei 450 de participanti;
● Crosul „Batalionul Banat”. Cursa de 3 km așteaptă la start cu voie bună 350 de participanți, în Piața Libertății din Timișoara, la ora 13.00.

TCM

Alexandru Lorinti, președinte Club Sportiv Alergotura

Cei mai buni alergători vor fi premiați de organizatori.

„Suntem tot mai aproape de ziua în care ne programăm cu toții ceasurile pentru Timișoara City Marathon. Ediția din acest an, cu numărul 7, va fi una chiar specială. Orașul nostru traversează un an cu totul deosebit, ceea ce contribuie la organizarea într-un mod original și atipic a acestei competiții sportive. Ne așteptăm atât la o participare semnificativ mai mare a competitorilor, cât și la reacția entuziastă a publicului implicat în aceste luni în multe evenimente desfășurate în comunitate.” – Alexandru Lorinti, președinte Club Sportiv Alergotura .

Noutățile Timișoara City Marathon 2023

Invitarea la Crosul „Batalionul Banat”3 km și la Crosul „Poarta Forforosa”10 km - a copiilor cu vârste cuprinse între 12-17 ani, respectiv 14-17 ani. Participarea lor este gratuită;

Alocarea a câte trei locuri gratuite la oricare dintre cursele evenimentului pentru Cluburile de Atletism din Timiș, pentru a oferi o șansă cât mai multor juniori și tineri să participe la eveniment;

Participarea la Timisoara City Marathon a sportivilor din Serbia, Ungaria, dar și a alergătorilor din Germania, Franța și UK.

Înscrierile la Timișoara City Marathon se pot face prin completarea formularului de înscriere, până la 16 octombrie 2023. Toate detaliile legate de condițiile de participare și program pot fi consultate aici: timisoaracitymarathon.ro.

***

Timișoara City Marathon este un eveniment organizat de Club Sportiv Alergotura, finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte Timișoara, prin contribuția partenerilor și participanților înscriși la eveniment.

Club Sportiv Asociația Alergotura promovează de peste 10 ani alergarea ca un element al unui stil de viață sănătos. Membrii clubului se implică voluntar în dezvoltarea spiritului civic al comunității locale, având la activ câteva mii de ture de alergare precum și competiții sportive, între care amintim Timotion, Pe un picior de Plai, La Petrovaselo în vie, Tura Licuricilor etc.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm contactați Alexandru Lorinti, președinte Alergotura, telefon 0747 976 306, e-mail mail@alergotura.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/atu-advertising1/alearga-in-capitala-europeana-a-culturii-in-22-octombrie-etapa-finala-pentru-inscrierile-la-timisoara-city-marathon