AutoDepot.ro - cel mai mare magazin de piese auto online - pune accent pe viteza

Oradea - 20 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Retail

Acum utilizatorii pot gasi orice piesa auto din cele 2.500.000 disponibile in maxim 30 de secunde.

AutoDepot.ro anunta introducerea mai multor noutati, printre care implementarea sistemului de plata in rate, lansarea sectiunilor dedicate anvelopelor si consumabilelor, dar mai ales imbunatatirea sistemului de cautare prin cele 2.500.000 de piese auto listate pe site. Aceste imbunatatiri au fost aduse magazinului online de piese auto ca urmare a concluziilor unui chestionar, la care au raspuns peste 3.800 dintre clientii AutoDepot.ro.

Interfata AutoDepot.ro

Multumim tuturor clientilor care au inteles ca au doar de castigat prin completarea chestionarului. Dorim ca AutoDepot.ro sa fie cel mai apreciat portal de piese auto, in care oamenii sa poata gasi orice piesa, si repede! Lansarea sectiunilor dedicate anvelopelor şi uleiurilor este un pas natural in aceasta directie.

Dacian Lontis, director comercial la AutoDepot

AutoDepot.ro a beneficiat de cateva schimbari majore, cu scopul de a deveni mai rapid si mai intuitiv in utilizare, in special pentru cei care viziteaza site-ul pentru prima data - pentru ca prima impresie conteaza si timpul petrecut in cautarea unui produs este invers proportional cu aceasta.

7 clickuri pana la piesa dorita

Gasirea piesei dorite printre cele 2,5 milioane de piese auto listate pe site pare o sarcina dificila, ce poate fi comparata cu gasirea acului in carul cu fan.

Si totusi, pe AutoDepot.ro utilizatorii pot ajunge la piesa dorita din doar cateva click-uri si in mai putin de 30 secunde! Acest lucru se datoreaza algoritmului avansat de cautare rapida in a carui perfectionare investim in mod continuu.

Cel mai mare stoc de piese auto

Cu peste 2.500.000 de modele de piese auto in portofoliu si 700.000 existente pe stoc - inclusiv piese pentru camioane - AutoDepot.ro are amploarea necesara pentru a putea livra orice piesa auto pentru orice masina de serie care ruleaza in Europa.

Sectiuni dedicate de anvelope şi uleiuri

Noutatile magazinului de piese auto online AutoDepot.ro se reflecta si in gama de produse. Astfel, din luna august, utilizatorii beneficiaza de un sistem de cautare avansata in oferta de anvelope, cuprinzand peste 3.500 de modele de cauciucuri, la care se adauga aproximativ 1.600 de tipuri de uleiuri si lichide auto.

Despre AutoDepot

AutoDepot.ro este o franciza de retail online de piese auto, cu un portofoliu de peste 700.000 de repere listate pe site cu stoc afisat, si peste 2,5 milioane de repere gestionate. AutoDepot livreaza orice tip de piesa auto pentru orice marca de autoturism prezent in Europa.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/autodepot/autodepot-ro-cel-mai-mare-magazin-de-piese-auto-online-pune-accent-pe-viteza