avsound    

Comunicate de presa si evenimente pe tema avsound

 • avsound. Sound Affairs

  avsound

  Bucuresti - 25 October 2017

  Comunicat de AV SOUND COMPANY SRL

  Incepand cu luna Septembrie AVmall distribuie o gama larga de Power Conditioners produse de compania Sound Affairs. Aceste aparate imbunatatesc calitatea sunetului in sistemul dumneavoastra prin reducerea zgomotul de intrare provenit din reteaua de c ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: avmall , plixir , conditionatoare alimentare , audio hifi , avsound , blogavmall

  Vezi toate comunicatele de presa despre avsound

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul avsound.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la avsound. Informatiile despre avsound cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul avsound, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la avsound, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.