Play SMART- o actiune de succes pe litoral

BUCURESTI - 3 septembrie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Evenimentul de vară “Play Smart” sub sloganul “This Summer… Think Smart! This Summer... Play Smart” este un îndemn adresat utilizatorului de PC de a se gândi de două ori înainte să achiziţioneze o soluţie de securitate care să îi protejeze datele personale şi/sau afacerea sa.

Play SMART- o actiune de succes pe litoral

Axel Soft IT Group, unic reprezentant al soluţiilor de securite ESET NOD32 Antivirus în România, a desfăşurat această acţiune pe plaja de la Mamaia în perioada 1-3 August 2008, publicul ţintă reacţionând repede şi contructiv la această inţiativă.

A fost aleasă această plajă pentru a putea accesa un public extins, cu prezenţă din toată ţara, dar şi pentru a permite şi menţine o atmosferă relaxată, de vacanţă şi disponibilitate.

Timp de trei zile, promoterii au informat turiştii despre necesitatea şi importanţa folosirii unei solutii de securitate performante. Discuţiile avute cu aceştia au avut rolul de a educa viitorul şi actualul utilizator de software de securitate şi de a-l face astfel mai conştient de pericolele la care se poate expune. Au fost abordate teme precum „Antivirus licenţiat versus antivirus piratat”, „ Ce inseamnă o soluţie de securitate performantă”, „Cum alegem soluţia de securitate potrivită”, etc.

Campania a fost derulată în două etape:

Actiunea de informare pe plaja din Mamaia în perioada 1-3 august 2008.
Concursul online. Acesta a fost realizat pentru cei care completează formularul de inscriere de pe site-ul oficial ESET în România, www.eset.ro/concurs. Premiul cel mare este un moto scuter.
oInscrierile se fac până la data de 15 septembrie 2008 iar câştigătorul va fi tras la sorti pe data de 17 septembrie 2008 şi anuntat pe www.eset.ro/concurs.

Efectele de succes ale acestei campanii sunt măsurabile atât prin numărul mare de persoane din toată ţara înscrise în concursul online până în acest moment cât şi prin feedback-ul obţinut direct de către promoteri.

Acţiunile întreprinse pe plaja de la Mamaia au fost însoţite de postul local de televiziune CTV, prin emisiunea în direct “Sistemul complex” cu tematica Software antivirus – NOD32 Antivirus;

Adelina Badea, Project Manager al acestei campanii a declarat: „Impactul acestei acţiuni a fost mult peste aşteptările noastre. Fedback-ul primit a fost extraordinar de la persoanele abordate pentru o altfel de iniţiativă de promovare a produselor de securitate a datelor, implicit a solutiile de securitate ESET, ESET NOD32 Antivirus şi ESET Smart Security, cât mai ales pentru acţiunea de informare şi educare pe care am întreprins-o. Ne bucurăm că am întâlnit oameni receptivi şi că sunt foarte mulţi cei care apreciază astfel de iniţiative.„

Despre Axel Soft IT Group
Soluţiile de securitate ESET, ESET NOD32 Antivirus şi ESET Smart Security sunt recunoscute la nivel mondial pentru performanţele sale în materie de detecţie euritiscă, protecţie proactivă, viteză de scanare şi consum minim de resurse.

În România, partenerul ESET LLC este compania Axel Soft IT Group, a cărei reţea de parteneri distribuie soluţiile ESET Smart Security şi ESET NOD32 Antivirus la nivel naţional. Unicul reprezentant în România asigură şi suportul tehnic 24/24 ore, 7 zile pe săptămână în limba română, fără costuri suplimentare. Informaţii complete despre soluţiile oferite de Axel Soft IT Group pot fi găsite la adresele: www.axelsoft.ro şi www.eset.ro.

Despre Axel Soft IT Group

Axel Soft IT Group
Str. Jean Louis Calderon Nr. 31, Sector 2, Bucuresti
Telefon/Fax: 021/ 317.13.51/ 52