B smart – Rent a Car isi extinde flota de masini oferite spre inchiriere

BUCURESTI - 10 septembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Tehnologie, Turism, Logistica/Transport

Live site

B smart – Rent a Car completeaza parcul auto destinat inchirierii, achizitionand un numar mare de autovehicule, in scopul imbunatatirii calitatii serviciilor oferite clientilor sai. Astfel, printre cele mai noi achizitii se numara masini marca Renault Latitude, un sedan premium prin excelenta si Dacia Lodgy, cu 5 sau 7 locuri, care reprezinta la ora actuala, combinatia ideala intre confort si spatiu interior.

Inchiriaza Renault Latitude prin B smart - Rent a Car

Marirea parcului auto a companiei B smart – Rent a Car cu un procent de 15% reprezinta o confirmare a trendului ascendent pe care piata de rent a car o inregistreaza in Romania.

Astfel, incepand de astazi, B smart – Rent a Car ofera spre inchiriere la preturi avantajoase, noul model Renault Latitude. Acesta impune de la prima vedere, prin tinuta, eleganta si rafinament atat la exterior, cat si la interior. Renault Latitude propune un sistem inovator de gestiune a calitatii aerului ambiental: climatizarea automata tri-zona ofera fiecarui pasager un confort termic personalizat. Silentios, asigura o tinuta de drum exceptionala, oferind garantia confortului la volan.

De semenea, B smart - Rent a Car ofera spre inchiriere un vehicul nou, marca Dacia Lodgy. In configuratia cu 7 locuri, al treilea rand de scaune poate fi inlaturat sau rabatat, iar cel de-al doilea rand de scaune poate fi rabatat catre primul rand. Dacia Lodgy dispune de unul din cele mai incapatoare portbagaje din segmentul sau, iar echiparea acesteia cu un motor DIESEL, amplifica eficienta.

Fie ca se doreste inchirierea unei masini de 5 locuri sau chiar a uneia de 7 locuri, B smart - Rent a Car este alegerea perfecta, gratie politicii de preturi mici, adoptate in vederea satisfacerii cerintelor clientilor sai.

Masinile din flota  B smart – Rent a Car indeplinesc toate conditiile unei calatorii in siguranta, iar clientii B smart – Rent a Car, care sunt in general turisti straini din tari precum: Franta, Italia, Belgia, Spania, Elvetia, Israel, recunosc calitatea serviciilor companiei, utilizandu-le in repetate randuri, pe parcursul anului.

Despre B smart - Rent a Car

B smart – Rent a Car Bucuresti ofera servicii complete de inchiriere masini, la cea mai inalta calitate si siguranta. B smart – Rent a Car Romania ofera spre inchiriere o gama larga de masini, de la autoturisme de talie mica, la SUV-uri si VAN-uri.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/b-smart-rent-a-car/b-smart-rent-a-car-isi-extinde-flota-de-masini-oferite-spre-inchiriere