Mobilier pentru copii. Numai pentru copii. Acum si in Sibiu.

Sibiu - 3 martie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Vrei sa amenajezi camera copiilor? Te asteptam in noul magazin Babydesign din Sibiu, care s-a deschis pe 01 martie in cadrul complexului Mobilia (European Retail Park Sibiu).

Camera copilului este mai mult decat locul pentru masa si somn. Este locul unde cei mici se joaca, isi dezvolta imaginatia si se simt in siguranta. De multe ori aici se regaseste toata familia. Iar ca parinti intram intr-un “univers paralel”, poate singurul loc in care reusim sa lasam toate grijile la usa .

Babydesign iti ofera acum ocazia sa transformi o simpla camera intr-o astfel de incapere, printr-o gama incantatoare de produse :
- mobilier - de la patuturi de bebelusi si mese de infasat la camere complete de tineret.
- accesorii - saltele, lenjerii, tapet.

Despre Baby Design

Mobilierul Babydesign se adreseaza copiilor cu varsta intre 0 – 12 ani. Acesta este primul magazin deschis in provincie al companiei, Babydesign avand in prezent 2 magazine in Bucuresti.

Magazin 1 Bucuresti (in cadrul Home&Design Mall) - tel. 0721.265107
Magazin 2 Bucuresti (in cadrul Home&Design Mall) - tel. 0724.295995
Magazin Sibiu (in cadrul Mobilia) - tel. 0721.265109
office@babydesign.ro