Premiu EURO-FEREASTRA pentru producătorul de top Barrier

Bacau - 28 mai 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii

Live site

Luni, 25 mai, în cadrul Conferinței Internaționale despre Sisteme de Tâmplărie Termoizolantă și Fațade Cortină - EURO-FEREASTRA, ediția a VII-a, care anul acesta s-a desfășurat sub deviza Tâmplărie și fațade moderne în România, Barrier și-a adjudecat premiul secțiunii Top Producători. Nivelul tehnologic, calitatea materialelor folosite și profesionalismul echipei Barrier au ajutat la atingerea performanței la care se află în acest moment compania. Această performanță fiind recunoscută încă odată prin acest premiu, oferit de specialiștii domeniului.

Premiu EURO-FEREASTRA pentru producătorul de top Barrier

„Investim permanent în dezvoltarea personalului, cât și în calitatea fluxului de producție. Ne bucurăm că aceste evenimente ne oferă șansa de a ne fi recunoscută munca asiduă și devotamentul pe care le oferim acestui domeniu”, a declarat în urma festivității de premiere de luni, dl. Gabriel Miron, Directorul de Marketing al firmei Barrier.

Evenimentul ce a reunit peste 360 de specialiști ai domeniului, precum și gala de premiere a avut loc la în sala Atlas din cadrul Radisson Blu Hotel – București. Premiile Euro-Fereastra sunt acordate în fiecare an pentru a marca recunoașterea excelenței în afaceri a companiilor din domeniul tâmplăriei termoizolante și fațadelor cortină. Evaluarea și clasificarea firmelor premiate este efectuată de membrii redacției Fereastra, entitate independentă ce prelucrează informații din domeniul tâmplăriei. În cadrul evenimentului au fost acordate 30 de trofee și 51 de premii pentru promovarea soluțiilor de inovatoare în domeniul în care aceste companii activează.

Despre Barrier

Barrier are o experiență remarcabilă în domeniul tâmplăriei termoizolante, punând bazele structurii actuale a firmei în urmă cu peste 20 ani. Liderul zonei de est a României în producția tâmplăriei termoizolante din PVC, oferă un pachet complet de servicii de înaltă calitate. Ferestrele Barrier sunt produse în fabrica din Bacău cu ajutorul a peste 500 de angajați. Aici se realizează și produsele speciale din PVC, cum ar fi structurile curbe și cele la unghi, obloane și uși. În urma investiției finalizate în 2014, Barrier deține cel mai modern complex de producție de ferestre și uși din România. La nivel național, urmează deschiderea unei noi serii de francize ce va întări prezența brand-ului pe teritoriul țării.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/barrier/premiu-euro-fereastra-pentru-producatorul-de-top-barrier