Ziua persoanelor cu dizabilităţi la bauMax pentru persoanele cu dizabilităţi

BUCURESTI - 9 octombrie 2012

Comunicat tip General in CSR

bauMax organizează sub sloganul „Omul nu are limite! Arată ce poţi!”
în data de 10 octombrie 2012 pentru a V-a oară Ziua porţilor deschise pentru persoanele cu dizabilităţi din România

În această zi, în toate magazinele bauMax, persoane cu dizabilităţi de la organizaţiile partenere, vor lucra împreună cu echipa bauMax. Scopul acestei acţiuni este de a conștientiza angajaţii şi clienţii de capacităţile persoanelor cu dezabilități, de a încuraja interacțiunea şi de a îndepărta inhibiţiile. Persoanele cu dizabilităţi care nu au fost integrate până acum în piaţa muncii, vor avea oportunitatea de a lucra o zi în lumea muncii la bauMax.

La nivel naţional vor lua parte la acest eveniment aproximativ 200 participanţi, urmând a efectua diferite activităţi, precum etichetare, decorare, îngrijirea plantelor sau a spaţiilor verzi de pe lângă magazinul unde se va desfăşura acţiunea sau aranjarea mărfurilor la raft. Fiecare va fi susţinut în acest timp de un angajat al bauMax şi de un însoţitor de la organizaţiile de sprijin al persoanelor cu dizabilităţi.

La sfârşitul acestor activităţi, vor desena sau cânta, într-un cuvânt se vor simţi bine alături de angajaţii noştri.

Ziua porţilor deschise va avea loc în toate cele nouă ţări bauMax.

Peter Eszényi: „Conform experienţei noastre, barierele sunt îndepărtate cel mai eficient prin experienţa personală, la care dorim să contribuim şi noi puţin prin Ziua porţilor deschise.“

De peste 30 de ani, bauMax promovează şi sprijină persoanele cu dizabilităţi prin propriile programe umanitare.

bauMax se concentrează pe trei obiective:

1. colaborarea între organizaţiile de sprijin al persoanelor cu dizabilităţi şi magazinele bauMax;

2. apelarea la organizaţiile de sprijin al persoanelor cu dizabilităţi ca parteneri de prestări servicii;

3. oportunităţi de practică şi de angajare în cadrul societăţii. În prezent, peste 250 de persoane cu dizabilităţi fac parte din echipa bauMax.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/baumax-romania-srl/ziua-persoanelor-cu-dizabiliti-la-baumax-pentru-persoanele-cu-dizabiliti