Optimizare SEO – succesul tău este succesul nostru

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

optimizare seo

Optimizare SEO – succesul tău este succesul nostru

A demara o afacere pe internet este un act de mare curaj dacă antreprenorul nu cunoaște procesul de optimizare SEO sau nu vrea să investească în marketing și publicitate online. A deschide o afacere online este ca și cum tânărul businessman ar inaugura un magazin pe cea mai aglomerată arteră a orașului său.

Bineînțeles, când vorbim de afaceri a avea „vad bun” este esențial, însă pe un bulevard aglomerat, de exemplu, concurența este pe măsură, nu-i așa?! Ei bine, în astfel de cazuri oamenii de afaceri plătesc chirii generoase pentru spațiu, se îngrijesc și de amenajarea respectivului business, dar investesc și în publicitate. Un magazin nepromovat nu vinde la fel de bine ca un magazin care se bucură de o publicitate pe măsură. Indiferent dacă vorbim de o afacere online sau offline, promovarea este importantă, face diferența dintre a vinde mult și a vinde puțin.

În cazul unei afaceri online, website-ul și web designul reprezintă „amenajarea spațiului”, iar optimizarea SEO este „chiria lunară” pe care clientul o plătește pentru a avea succes și pentru a beneficia de o popularitate și o imagine foarte bună pe internet.

Această nișă a optimizării SEO este extrem de generoasă, însă nu toți „specialiștii SEO” reușesc să ofere rezultatele promise. Din punctul nostru de vedere, nimeni nu ar trebui să garanteze locul 1, 2 sau 3 pe internet. Specialiștii SEO care se respectă și-și îndeplinesc treaba foarte bine, ar trebui să dovedească rezultatele, nu să le promită. În realitate principiul de funcționare al optimizării SEO  este același ca în orice business, succesul nu vine bătând din palme, iar profitul necesită timp.

Rezultatele sunt vizibile după 3-6 luni de colaborare cu o firmă de marketing și publicitate online.

De exemplu, Bavali Expert este o firmă de marketing și publicitate online din Drobeta Turnul Severin care realizează site-uri și oferă nu doar servicii de optimizare SEO, ci și servicii de video marketing, social marketing și web design.

Optimizarea SEO vine la pachet cu audit SEO gratuit, iar procesul este construit în câțiva pași bine definiți: SEO On Page, SEO linkbuilding, social SEO, local SEO, brand SEO și content SEO. Aceste servicii pot fi contractate și separat, însă dacă site-ul nu este construit corect, în acord cu preferințele și condițiile Google, toate celelalte demersuri SEO nu funcționează și nu vor exista rezultate. Este ca atunci când vrei să construiești un palat pe fundația unei simple case.

Printre numeroasele realizări pe care Bavali Expert le-a înregistrat se află și RcaObligatoriu.ro, firma de asigurări RCA Târgu Jiu. În acest domeniu, al asigurărilor RCA, competiția este foarte mare. A optimiza un site de asigurări RCA reprezintă o muncă asiduă, însă site-ul în prezent se bucură de poziții foarte bune în căutările Google pentru cuvinte-cheie ca: RCA obligatoriu, calculator RCA Bulgaria, asigurări Bulgaria, asigurare Bulgaria, RCA Bulgaria, RCA ieftin Bulgaria și așa mai departe. Intră pe www.bavali.ro și cere o ofertă pe office@bavali.ro dacă ești interesat să-ți dezvolți afacerea pe internet.

Așadar, rezultatele vorbesc de la sine în cazul optimizării SEO, însă nu înainte de 3-6 luni.

Gândind pe termen lung, antreprenorul alege optimizarea SEO pentru dezvoltarea afacerii sale. „Succesul tău este succesul nostru!”, spune Bavali Expert.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bavali-expert-srl/optimizare-seo-succesul-tau-este-succesul-nostru