Spalatorie self service

BUCURESTI - 16 decembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Turism, Logistica/Transport

Spalatorie self service low cost

spalatorie self service

Spalatoriile auto self service cu piste sunt afacerea ideala pe timp de criza. Prin ele beneficiati de o investitie initiala mica, de profituri mari si de costuri reduse de gestionare. Nu aveti nevoie de angajati singurele costuri fiind apa, electricitatea si produsele chimice consumabile. Din aceste costuri puteti scadea costurile cu apa daca instalati si un sistem de reciclare a apelor uzate care va premite recuperarea in proportie de 90% a apei folosite deja la spalare.

Incepand cu luna iunie firma Beauty Car a devenit primul producator certificat de utilaje de spalare automate din Romania. Suntem certificati conform standardelor europene ce si conform standardelor de calitate ISO 9001.Suntem exportatori pe pietele din Italia, Polonia, Norvegia, China, Bosnia Herzegovina si avem in vedere multe alte piete pentru expansiune in anul urmator.Utilajele produse de noi au preturi fara concurenta si calitate europeana. Ele pot fi utilizate in sistem self service cu jetoane, cu cartele magnetice, cu cheite magnetice si chiar cu carti de credit, sistem revolutionar solicitat in special pe pietele din nordul europei. Gestionarea spalatoriei prin intermediul emailului sau a telefonului mobil este o alta aplicatie moderna a spalatoriilor noastre. Acestea transmit prin intermediul unui modem, toate informatiile legate de spalatorie catre patron oriunde s-ar afla el.

Montarea unor camere de supraveghere in spalatorie ofera avantajul de a avea sub control in orice moment si de oriunde, propria afacere.

Sistemul unic de plata prin card de credit are foarte multe avantaje pentru patronul spalatoriei. El nu are nevoie de angajati si poate gestiona de acasa sau de oriunde din lume afacerea sa. Astfel, in timp ce el este in vacanta primeste via email sau prin intermediul telefonului mobil, informatii privind functionarea spalatoriei, primeste imagini de la cemerele de supraveghere si de asemenea poate verifica in contul bancar personal incasarile din ziua respectiva.

Iata cea mai avantajoasa afacere de criza !!!!

Despre beauty car srl

Beauty Car - echipamente pentru spalatorii autobeauty car srl beauty_car_srl@yahoo.com

www.beautycarsrl.eu

Citeste mai mult: Beauty Car - primul producator roman de utilaje pentru spalatorii auto tip piste de spalare self service

Despre beauty car srl

BEAUTY CAR - leader in domeniul utilajelor si echipamentelor pentru spalatorii auto !Calitate pentru o functionare ideala, in conformitate cu normele europene de mediu. BEAUTY CAR iti ofera servicii de prima clasa in acest sens.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/beauty-car-srl/spalatorie-self-service1