Vianor Best Tires

BUCURESTI - 14 martie 2012

Comunicat tip General in Auto, Turism, Logistica/Transport

Vianor este o retea globala de serviceuri auto pentru anvelope , brand detinut integral de catre Nokian Tyres. Reteaua Vianor este alcatuita atat din centre proprii cat si din serviceuri partenere si ofera servicii complete pentru roti acoperind toate tipurile de clienti, servicii si produse.

Vianor Best Tires

Via Nor provine provine din limba latina si inseamna Drumul Nordului.Vianor intentioneaza sa devina lider de piata in Scandinavia si tarile Baltice, Rusia, Ucraina, Kazakhstan si un operator important in Europa Centrala si pe continentul Nord American.Vianor inseamna servicii de inalta calitate:O pozitie de lider poate fi atinsa doar prin oferirea de cele mai bune servicii. Vianor si-a propus ca, prin calitatea serviciilor oferite sa poata satisface nevoile celor mai dificili clienti. Astfel trasaturile esentiale ale companiei Vianor sunt serviciile de foarte buna calitate, interioarele moderne ale service-urilor, atmosfera prietenoasa si profesionala a angajatilor. Clientii Vianor pot fi siguri ca beneficiaza de cele mai bune servicii in orice service din reteaua Vianor.

Reteaua Vianor isi instruieste in permanenta personalul astfel incat angajatii nostri sunt competenti, dinamici, cu bune abilitati de comunicare si capacitatea de a intelege si satisface nevoile clientilor.Unul dintre atuurile retelei Vianor este posibilitatea de a invata unii de la ceilalti, datorita lungii experiente in domeniul anvelopelor. Acest lucru face toate service-urile Vianor si intreaga retea cu adevarat competitive.

Hakkapeliitta SpiritDesi reteua Vianor este formata din mai multe companii, toate au acelasi ritm, curaj si dorinta de a reusi. Ele si-au stabilit obiective ambitioase si lupta pentru atingerea acestora. Este de remarcat dorinta in dezvoltarea calitatilor profesionale si de a aduce ceva nou prin lucrul in echipa si sprijinul reciproc. Filozofia Nokian Tyres si implicit a retelei Vianor este cunoscuta sub numele de Spiritul Hakkapeliitta, denumire preluata de la faimoasele anvelope de iarna Hakkapeliitta. Vom descrie in cele ce urmeaza principiile Spiritului Hakkapeliitta.

Antreprenoriatul  = Dorinta de a castigaSuntem dornici sa castigam, rapizi si curajosi. Am stabilit obiective ambitioase si ne facem munca cu persistenta si perseverenta. Suntem dinamici si punctuali si intotdeauna obtinerea satisfactiei clientului este pe primul loc.

Inventivitatea = dorinta de a supravietuiAvem calitatatea de a supravietuii si excela chiar si in cele mai dificile circumstante. Competenta noastra se bazeaza pe creativitate si curiozitate. Suntem condusi de dorinta de a invata, a crea si dezvolta ceva nou.

Spiritul de echipa = dorinta de a luptaNe desfasuram activitatea intr-un mediu de lucru placut si provocator. Lucram ca o adevarata echipa in care ne bazam si ne sprijinim unul pe celalalt, dar in acelasi timp oferim feedback-uri obiective si constructive . Acceptam provocarea si incurajam membrii echipei sa atinga performante inalte

DeservireaClientul este baza activitatilor noastre si cel mai important partener. Suntem profesionisti in domeniul nostru si stim ce avem de facut. Ne facem munca rapid si complet. Clientul are siguranta ca ne vom face treaba bine din prima, ceea ce il va scuti de timp, efort si bani.

Producatorul finlandez Nokian Tyres are o experienta de peste 70 de ani in fabricarea anvelopelor destinate conditiilor extreme. Nokian va ofera o gama variata de anvelope , durabile, din care fiecare client poate sa isi aleaga  cauciucuri potrivite pentru stilul lui de conducere. Conditii climaterice in emisfera nordica ne-a facut sa intelegem ca anvelopele de vara trebuie sa fie fiabile si sa ruleze perfect din primavara pana toamna, pe drumuri uscate sau umede.Nokian Tyres este pionier in protectia mediului. A fost primul producator de anvelope din lume care a eliminat complet utilizarea uleiurilor inalt aromatizate. Profilele caii de rulare si compusii din cauciuc sunt rod al tehnologiei avansate si ofera o foarte redusa rezistenta la rulare, reducand atat consumul de combustibil, cat si nivelul emisiilor de gaze poluate. Producatorul de anvelope Nokian are piste de testare in Ivalo si in Nokia, unde sunt testate anvelope iarna in conditii extreme, pe tot parcursul anului.

Rezultatele reflecta, pe langa eficienta aparatelor de masurare si complexitatea echipamentelor si experienta pilotilor.Nokian detine uzine proprii in Nokia (Finalanda) si in Vsevolozhsk (St. Petesburg – Rusia) dar si contracte OFF – TAKE in alte 6 locatii ale celor mai importanti fabricanti de anvelope. Nokian produce anvelope vara pentru autoturisme, autovehicule comerciale, camioane dar si anvelope industriale si agricole.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/best-tires/vianor-best-tires