Aplicatii noi pentru solutionarea dosarelor de credit

BUCURESTI - 1 aprilie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Datele din dosarele de credit sau leasing ale clientilor pot fi extrase in mai putin de jumatate de ora cu ajutorul solutiilor de gestiune a documentelor electronice, au declarat marti, 31 martie 2009, reprezentantii Easy Software AG in cadrul unei conferinte de prezentare organizata in parteneriat cu MGT Educational. Potrivit acestora, bancile, societatile de leasing si asiguratorii se pot adapta noilor conditii de piata prin eficientizarea activitatii in fiecare departament sau segment de activitate. „Implementarea unei solutii de gestiune a documentelor, adaptabila la toate aplicatiile software, poate deveni un avantaj competitiv pentru institutiile financiare si de asigurare” sustine Juan Tuzón - Manager International Sales Business Development.

Solutiile Easy Software pentru gestionarea si arhivarea documentelor sunt adecvate pentru documentele scanate, documente Microsoft Word, mesaje email, tabele Microsoft Excel si prezentari Microsoft Power Point dar si pentru alte programe Microsoft Office si aplicatii pentru server. Aplicatia ofera si o legatura perfecta cu toate sistemele standard ERP. Mai mult, Easy asigura solutii personalizate pentru integrarea celor mai des folosite sisteme ERP precum SAP, Navision, Business One, BAAN si Sun Systems.
Aplicatiile multiple ale solutiilor de gestiune a documentelor electronice au fost prezentate de reprezentantii Easy Software AG, Juan Tuzón - Manager International Sales Business Development si Abdullah Yildirim - Technical Manager International Sales. In cadrul conferintei au vorbit despre importanta extragerii datelor din formulare, respectiv a sistemului de gestiune a documentelor electronice Jacques Hoffmann - OEM / VAR Account Manager - I.R.I.S. Products & Technologies si Codrut Ionescu Muscel - Product Manager SI - MGT Educational.
Inca din 1990, Easy Software a proiectat si dezvoltat solutii inovatoare pentru documentele electronice si arhivarea de date precum si pentru gestionarea documentelor si a continutului. Setul de produse Easy Enterprise ii recomanda ca fiind lideri pe piata germana. Easy Enterprise este folosit in peste 9.600 de companii din toata lumea.
Easy Software AG este reprezentata in Romania prin MGT Educational, firma infiintata in 1998, cu o cifra de afaceri anuala de peste 6 milioane de euro.

Despre BiG PR

MGT Educational este o companie de distributie pe piata produselor foto, audio- video si IT&C din Romania si un furnizor important al unora dintre cele mai mari hipermarket-uri si magazine specializate din Romania.
Artenie Andreea
PR Executive-Big Media PR
TEL:0733.670.932
andreea.artenie@bigpr.ro