Liderii europeni sustin candidatura PNTCD pentru PE

BUCURESTI - 22 aprilie 2009

Comunicat tip General in Politic

Cele mai importante organizatii de afaceri europene au salutat, recent, gestul presedintelui PNTCD, Marian Petre Milut, de a candida la alegerile europarlamentare din acest an. Potrivit scrisorilor de sprijin primite din partea liderilor patronatelor europene, PNTCD trebuie sa aiba reprezentanti in Parlamentul European pentru a putea sustine interesele clasei de mijloc si a micilor intreprinzatori.

Liderii Unicorn - Uniunea Europeana a Intreprinderilor Mici si Mijlocii si a Clasei Mijlocii- si-au exprimat sprijinul pentru Partidul National Taranesc Crestin Democrat si au manifestat aprecierea lor privind candidatura formatiunii politice la alegerile pentru Parlamentul European.

“In ultimii ani v-ati dovedit a fi un suporter important al problemelor intreprinzatorilor romani si europeni, in calitate de Presedinte al UNPR si de Presedinte al Uniunii IMM-urilor din Romania, OACD. Am pastrat un contact excelent atat prin biroul dumneavoastra din Bruxelles condus de Nelu Neacsu cat si prin relatiile de colaborare pe care le avem cu alti membri din conducerea UNPR, astfel incat putem schimba informatii importante pentru a imbunatati situatia economica a Romaniei si a Poloniei” afirma Jerzy Samborski, presedintele UNICORN.

Spijinul pentru PNTCD a fost declarat si de catre SME Union of EPP (Uniunea Antreprenorilor Mici si Mijlocii din cadrul Partidului Popular European), scrisoarea de sustinere fiind semnata de Christoph Leitl, presedintele organizatiei, Peter Jungen, co-presedinte si Patrick Voller, secretar general.

Liderii SME Union isi afirma sustinerea privind candidatura PNTCD pentru Parlamentul European si apreciaza implicarea de care a dat dovada presedintele partidului in problemele economice dezbatute in cadrul PPE.

“PNTCD este un membru important si de incredere al Partidului Popular European. In calitate de organizatie membra a PPE, dorim sa continuam colaborarea excelenta pe care am avut-o pana acum. Vrem sa vedem un PNTCD mai puternic si mai activ acum cand Romania este cel mai tanar membru al Uniunii Europene. Speram ca PNTCD va face tot ce-i sta in putinta pentru a atinge acest scop” se mentioneaza in scrisoarea de sprijin.

Despre BiG PR

Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat este expresia politică, organizată, a două principii - forţă ale tradiţiei istorice româneşti: ideea afirmării independenţei naţionale şi ideea realizării dreptăţii sociale.
Biroul de presa
Andreea Artenie
tel:0733.670.932
comunicare@pntcd.ro